nl
nl

Applicatiebeheerder-IT Data Analist (W&S) – Regio Rotterdam-Rijnmond

Applicatiebeheerder-IT Data

Analist (W&S)

Een van onze opdrachtgevers, actief als groothandel, heeft DutchDare International gevraagd de werving en selectie te doen van een Applicatiebeheerder-IT Data Analist. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en heb je ruime ervaring als Applicatiebeheerder, neem dan contact met ons op. Het betreft een fulltime (40 uur/week) dienstverband.

 • Nederland - Zuid-Holland
 • Computerservice- en ict-bedrijven -
 • 40 uur per week
 • Vacature-ID:1174

Organisatie


Functie

Jij wordt onderdeel van de afdeling Finance & IT. Hier ga je bouwen aan de automatisering en het verbeteren van de kwaliteit van processen. Dit doe je binnen jouw eigen afdeling, maar het leuke is de vele afwisseling. Je krijgt alle ruimte en verantwoordelijkheid, want jouw ontwikkeling staat voorop en hier kan jij impact mee maken!Wat ga jij doen?In één woord, BOUWEN.Maar wat houdt dit in?

 • Jij wordt het gesprek binnen het bedrijf, voor IT en ontwikkeling op het gebied van data, robotisering en automatisering.
 • Jij gaat ervoor zorgen dat de kernapplicaties altijd in de lucht zijn en dat onderhoud kundig en getimed wordt uitgevoerd.
 • Jij voert het onderhoud en/of de ontwikkeling aan de databases en infrastructuur uit.
 • Jij gaat grotere en/of kritischere onderwerpen begeleiden met een goed plan van aanpak samen met de IT documenten.
 • Jij zorgt voor de juiste interne en externe rapportages. Dit zijn zowel financiële rapportages als sales rapportages.
 • Functie-eisen

   Bij het woord ‘sequel’ denk je aan een programmeertaal en niet aan het vervolg op je favoriete film.

  • Je bent een echte ‘bouwer’ en denkt in digitale oplossingen.
  • Je hebt jouw zaakjes graag op orde. Doordat jij systemen het werk laat doen, hou je tijd over voor belangrijkere dingen in het leven.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Exact Globe, SQL en/of het MS power platform.
  • Je bent nauwkeurig en goed in het plannen en organiseren van jouw eigen werk.
  • Je bent initiatief nemend, proactief en een zelfstarter die werk ziet en oppakt.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau

   

  Aanbod

  Inlichtingen

  Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

  Wat staat er in je CV?
  Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
  Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


  Wat verwachten wij in je motivatie?
  Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


  Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

  Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

  Sollicitatie

  DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

  Google Review

  Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.