nl
nl

Business Controller – Delft

Business

Controller

Een van onze opdrachtgevers, een onderwijsinstelling gevestigd in Zuid-Holland, heeft DutchDare International gevraagd de werving en selectie te doen van een Business Controller. Het betreft hier een permanente positie. In eerste instantie wordt een aanstelling voor bepaalde tijd geboden met uitzicht op een vast dienstverband. De gevraagde inzet is 32-36 uur per week.

  • Nederland - Zuid-Holland
  • Onderwijs - Hoger- en wetenschappelijk onderwijs
  • 40 uur per week
  • Vacature-ID:1402

Organisatie

De instelling heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is de instelling een internationale toporganisatie die wetenschap, engineering en design combineert. Het staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en een digitale maatschappij aan te gaan. Generaties ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in het bedrijfsleven en in sociale context. Bij de instelling omarmen ze diversiteit en streven ze ernaar zo inclusief mogelijk te zijn. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Functie

Kwalitatief onderwijs en vernieuwend wetenschappelijk onderzoek en financiën gaan hand in hand. Dat zegt direct alles over het belang van jouw functie als business controller in een faculteit. Werken aan heldere processen in goede onderlinge samenwerking op financieel vlak: onmisbaar om de kernactiviteiten optimaal te laten verlopen. Jij gaat ervoor!Als business controller adviseer je, gevraagd en ongevraagd, de afdelingsvoorzitter, de afdelingssecretaris en/of een wetenschapper over financiële zaken en doet voorstellen voor verbeteringen. In gesprek met wetenschappers leg je de link tussen de onderzoeks- en onderwijswerkzaamheden en financiën. Je denkt mee in het vinden van oplossingen voor de uitdagingen waar wetenschappers voor staan. Je bent onderdeel van de Planning & Control cyclus en hebt een belangrijke rol in de financiële strategie- en beleidsontwikkeling van een afdeling en de faculteit. Hierover ga je in gesprek met wetenschappers. Wetenschappers gaan vol voor hun onderzoeksprojecten. Jij faciliteert het onderzoek door in heldere taal uit te leggen hoe de zaken er financieel voorstaan en wat de impact is op financiën. Zo halen wetenschappers het maximale uit hun vaak baanbrekende projecten. Als onderdeel van het Finance team op een faculteit, denk je natuurlijk ook mee over vele projecten, onder andere binnen de Finance organisatie. Je maakt deel uit van werkgroepen om verbeteringen te realiseren en hebt hierin een pro actieve rol.

Functie-eisen

  • In het bezit van een HBO- of WO-diploma bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie of een master of science in controlling.
  • Je bent organisatiesensitief, weet mensen te verbinden.
  • Een doorzetter met een constructief kritische en oplossingsgerichte instelling.
  • Communicatief ijzersterk en zowel mondeling als schriftelijk goed in Nederlands en Engels.
  • Een proactieve en ondernemende teamplayer die zich goed in anderen kan verplaatsen en die zich thuis voelt in een grote en complexe organisatie.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Alle overige opdrachten staan hier

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.