nl
nl

Business Controller

ondersteunende diensten

Een van onze opdrachtgevers, een organisatie actief in de zorg, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te doen van een Business Controller ondersteunende diensten. Het betreft een vaste baan.

Organisatie

De afdeling Control is bezig van een controlerende rol achteraf te groeien naar de rol van business partner die aan de voorkant meedenkt over de manier waarop de organisatie haar doelstellingen effectief, efficiënt en rechtmatig realiseert. Van controle naar control. Control is namelijk van de hele organisatie, een manier van werken die bewust wordt toegepast en bijdraagt aan het realiseren van de maatschappelijke opgaven waar de organisatie voor staat.De Business Controller is werkzaam in het team Finance & Control (10 medewerkers). Je hebt als werkdomein de Ondersteunende Diensten, een resultaat verantwoordelijke eenheid onder de RvB.De functie heeft als doel het zorgdragen voor informatie, proactieve analyse, advisering en uitvoering van controles betreffende de bedrijfsvoering processen, zodat eventuele risico’s tijdig inzichtelijk worden.

Functie

 • Je bent verantwoordelijk voor de P&C cyclus van de ondersteunende afdelingen (HR, I&A, F&C, etc).
 • Je levert een bijdrage aan het opstellen van de (meerjaren) begroting en de periodieke (rolling forward) rapportages in het kader van de bedrijfsvoering op zowel financieel als operationeel gebied (zoals financiën, personeel, vastgoed, kwaliteit en veiligheid, ICT).
 • Je voert analyses uit en rapporteert hierover aan de manager van de Ondersteunende Diensten.
 • Je voegt waarde toe aan de besluitvorming door de (financiële) consequenties en risico’s te benoemen en te beschrijven, o.a. in de vorm van business cases.
 • Je doet op grond van de analyses voorstellen ter verbetering van de operationele bedrijfsprocessen.
 • Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de Manager Financiën & Control.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding in een financiële of economische richting.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring binnen de zorgsector is een pré.
 • Je beschikt over een helicopterview en bent een stevige gesprekspartner voor de business managers.
 • Je bent proactief in het doen van voorstellen ter verbetering in de bedrijfsvoering.
 • Je ziet en signaleert kansen en uitdagingen om de gestelde resultaten te bereiken en stelt verbeteringen voor.
 • Je bent accuraat, resultaatgericht, een teamspeler en oplossingsgericht.
 • Je beschikt over tact, luistervaardigheid, adviesvaardigheid en kan omgaan met conflicten.
 • Je bent in staat feedback te geven en feedback te ontvangen.
Geef in je CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Meer informatie krijg je van onze recruiters, bereikbaar op 085-833 2040

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.