nl
nl

Financial

Controller (W&S)

Een van onze opdrachtgevers, een zakelijk dienstverlener, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te doen van een Financial Controller. Deze full-time baan biedt je ruime doorgroeimogelijkheden. 

Organisatie

Het Finance team werkt vanuit het hoofdkantoor en is verantwoordelijk voor de boekhouding van Nederland en de Antillen. Een klein, hecht team waarbinnen mensen breed inzetbaar en verantwoordelijk zijn. We zijn dan ook op zoek naar een echte teamspeler.

Functie

Als Financial Controller heb je een sleutelfunctie in de Nederlandse Finance organisatie, alles komt bij jou samen. Je werkt intensief samen met de Finance Manager, beheerst en verbetert processen en zorgt voor het efficiënt inrichten van de werkzaamheden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

 • het uitvoeren en beheren van maandafsluitingsactiviteiten.
 • het coördineren van maandafsluitingsactiviteiten door collega’s (binnen en buiten Finance).
 • het bewaken van de kwaliteit van de boekhouding.
 • het coördineren en optimaliseren van alle Finance brede processen.
 • periodieke rapportages, audits en belastingaangiftes.
“Als Financial Controller ben je de back-up van de Finance Manager en zorg je voor effectieve en efficiënte processen. Je hebt echt een sleutelfunctie op de afdeling.”Er wordt van je verwacht dat je binnen een paar jaar door kunt groeien naar de functie van Finance Manager.

Functie-eisen

Jij bent een prettig gesprekspartner, een echte teamspeler en hebt oog voor detail. Je hebt ervaring in een internationale omgeving met meerdere entiteiten. Tevens beschik je over:

 • een afgeronde financiële HBO opleiding (accounting);
 • minstens 5 jaar relevante financiële ervaring met een brede verantwoordelijkheid en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift);
 • goede beheersing van MS-Office applicaties, in het bijzonder van Excel;
 • ervaring met US GAAP en NL GAAP.

Aanbod

Medewerkers wordt een inspirerende werkplek geboden waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast wordt geboden:

 • een marktconform salaris;
 • jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld, een feestdagentoeslag, 13e maand en reiskostenvergoeding;
 • een pensioenregeling op basis beschikbare premie; 2.5% van de premie voor kosten werknemer, rest werkgever;
 • uitgebreide mogelijkheden voor opleidingen en ontwikkeling;
 • bonus.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Wat staat er in je CV?Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan dat je in jouw CV zoveel mogelijk woorden laat terugkomen die in de taakomschrijving en functie-eisen omschreven staan. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten. Wat verwachten wij in je motivatie?Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills, anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik daarin dan ook de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven. Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt! Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.