nl
nl

Medior Financial Controller – Enschede

Introductie Een van onze opdrachtgevers, SamenTwente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Medior Financial Controller. Deze opdracht vraagt een inzet van gemiddeld 32 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 3 maanden.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een tech onderneming, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Junior Financial Controller. Deze fulltime baan kan per direct starten. Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende, innovatieve en snel groeiende organisatie. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met...
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financial Controller. Deze opdracht vraagt een inzet van gemiddeld 32-36 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, de BEL combinatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financial Controller. Deze opdracht vraagt een inzet van gemiddeld 32 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 3 maanden.
Lees verder