nl
nl

Interim Financieel Administratief Medewerker – Leidschendam

Introductie Een van onze opdrachtgevers, gemeente Leidschendam-Voorburg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Administratief  Medewerker. Deze opdracht vraagt een inzet van gemiddeld 18-24 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 6 maanden.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, gemeente Leidschendam-Voorburg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financiƫle Administratie. Deze opdracht vraagt een inzet van gemiddeld 18-24 uur per week en heeft een looptijd van tenminste 3 maanden.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, gemeente Hilversum, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Projectmanager Implementatie Financieel Systeem. De duur van de opdracht is 6 maanden. De gevraagde inzet is 24 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een overheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Adviseur VIC. De duur van de opdracht is 5 maanden en de gevraagde inzet is 24 uur per week.
Lees verder