nl
nl

Interim Business Controller (gemeente) – Midden van het land

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller. De opdracht start eind oktober, heeft een looptijd van minimaal 4 maanden en vraagt een parttime inzet van gemiddeld 24 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel Adviseur Sociaal Domein. De opdracht start medio oktober, heeft een looptijd van 3-6 maanden en vraagt een parttime inzet van gemiddeld 24-28 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een ledenorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financial Controller. De duur van de opdracht is minimaal 3 maanden en vraagt een inzet van 3 dagen per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een middelgrote gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Concerncontroller. De opdracht start eind oktober, heeft een looptijd van 3 tot 6 maanden en vraagt een inzet van 24 uur per week. Er geldt een optie op verlenging. De opdracht is ontstaan door het vertrek...
Lees verder
Introductie Onze opdrachtgever, een kleine gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Adviseur. De opdracht start medio oktober 2021, heeft een looptijd van minimaal 3 maanden en kan 3 x 3 maanden verlengd worden. De gevraagde inzet bedraagt gemiddeld 24 uur per week.
Lees verder