nl
nl

Interim Senior Beleidsmedewerker P&C – Zuiden van Nederland

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een 40.000+ gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Beleidsmedewerker P&C. De opdracht kan per 1 februari starten, vraagt een inzet van 32 tot 36 uur per week en loopt in ieder geval tot het einde van het jaar. Er geldt een een optie...
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Administrateur. De opdracht start per 18 januari 2021 voor 36 uur per week en heeft een looptijd van 6 maanden met een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een 40.000+ gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur. De opdracht kan per direct starten, vraagt een full-time inzet (36 uur/week) en heeft een looptijd van 6 maanden met een optie op langdurige verlenging.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Financieel Adviseur P&C/Sociaal Domein. De opdracht start per direct, heeft een looptijd van 3 tot 6 maanden en vraagt een fulltime inzet (36 uur per week).
Lees verder