nl
nl

(Junior) Financial Controller – Regio Amsterdam

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een tech onderneming, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Junior Financial Controller. Deze fulltime baan kan per direct starten. Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende, innovatieve en snel groeiende organisatie. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met...
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een stichting, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Manager Accounting. De opdracht start per direct en heeft een looptijd van 3-6 maanden (dit is afhankelijk van het werving proces voor een nieuwe medewerker). De gevraagde inzet is fulltime.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een stichting, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Crediteurenadministrateur. De opdracht start per direct en heeft een looptijd van 3-6 maanden (dit is afhankelijk van het werving proces voor een nieuwe medewerker). De gevraagde inzet is fulltime.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeenschappelijke regeling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Teamleider financiĆ«n en juridische zaken. De opdracht start medio december en heeft een looptijd van minimaal 6 maanden. Er geldt een optie op verlenging.
Lees verder
Introductie One of our clients, an organization in the food industry, has asked DutchDare International to select an Interim Project Accountant. The assignment can start immediately, has a duration of at least 18 months and requires a full-time commitment (40 hours per week).
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, Flextender B.V., heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Back Office medewerker. De duur van de opdracht is 2 maanden en de gevraagde inzet is 40 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, actief in de maritieme sector, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van Interim Medior Projectmanager/PMO FSSC (P2P/ O2C/ R2R). De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van tenminste 6 maanden en vraagt een fulltime inzet. Het is mogelijk hybride te werken (minimaal 3 dagen per week op...
Lees verder
Introductie On behalf of one of our clients, an industrial company which develops, designs and builds means of transport, DutchDare International is recruiting for a Project Controller (permanent position). This role requires fulltime availability.
Lees verder
Introductie On behalf of one of our clients, a maritime company, DutchDare International is recruiting for an Interim Senior HR Advisor. This assignment will last for 2+ months on a full-time basis. Good command of the English and the Dutch language is required.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, actief in de industrie, heeft DutchDare International gevraagd de werving en selectie te doen van een Corporate Financial Controller. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en ben je graag verantwoordelijk voor het belangrijkste rapport richting de aandeelhouders, de externe jaarrekening en stel je graag diverse management rapportages en decision...
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, actief in de industrie, heeft DutchDare International gevraagd de werving en selectie te doen van een Reporting Specialist. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag assisteren in het plannings-, begrotings- en afsluitproces, neem dan contact met ons op. Het betreft een fulltime (40 uur/week) dienstverband.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een High-Tech organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de werving en selectie te doen van een Business Controller. Dit betreft een vaste positie en vraagt een inzet van 40 uur per week. 
Lees verder
Introductie On behalf of one of our clients, an industrial company in food and agriculture, DutchDare International is recruiting for an FP&A Analyst (permanent position). This role requires fulltime availability.
Lees verder