nl
nl

Interim Manager Finance – Zuid Holland

Introductie Een van onze opdrachtgevers, een (grotendeels gesubsidieerde) stichting, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Manager Finance. De opdracht start op korte termijn en heeft een looptijd van naar verwachting 3-6 maanden. De gevraagde inzet is fulltime (36 uur/week). Thuiswerken is mogelijk, waarbij rekening gehouden wordt met aanwezigheid op locatie...
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een gemeenschappelijke regeling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Sr. Adviseur Financiën & Control. De opdracht start begin februari, heeft een looptijd van minimala 8 maanden en heeft een optie op langdurige verlenging. De gevraagde inzet is 32 uur per week.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, actief in de Fitness branche, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te doen van een GL Accountant. Het betreft een vaste baan en vraagt een fulltime inzet (40 uur per week).
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, actief in de fitness branche, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te doen van een Medewerker P2P. Het betreft een vaste baan en vergt een fulltime inzet (40 uur per week).
Lees verder
Introductie On behalf of one of our clients, an B2B service provider, DutchDare International is recruiting for an IT Business Analyst (Permanent). This is a permanent position. Compensation & Benefits package are available on request.
Lees verder
Introductie Een van onze opdrachtgevers, een zelfstandig bestuursorgaan, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim IT Business Controller. De opdracht start begin februari, vraagt een fulltime inzet (40 uur per week) en kent een optie op verlenging. In eerste instantie loopt de opdracht 8 maanden.
Lees verder
Introductie Je zoekt een bureau dat vernieuwend en onderscheidend is. Dat betrokkenheid toont en oprecht geïnteresseerd is in zowel de opdrachtgevers als de kandidaten. Een bureau dat vooruit denkt, op de hoogte is van relevante ontwikkelingen in het werkveld en een uitstekende gespreks- en sparringpartner is. Dát bureau is DutchDare International. We Dare!
Lees verder