nl
nl

HR Adviseur (W&S) – Zuid-Holland

HR

Adviseur (W&S)

Een van onze opdrachtgevers, actief in de voedingsmiddelen industrie, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te doen van een HR adviseur. De gevraagde inzet is 32-40 uur per week.

 • Nederland - Zuid-Holland
 • Industrie - Voedingsmiddelen en dranken
 • 40 uur per week
 • Vacature-ID:1084

Organisatie

Het bedrijfsonderdeel HR houdt zich bezig met alle zaken die te maken hebben met de medewerkers, zoals organisatieontwikkeling, werving en selectie, arbeidsvoorwaarden en verzuim en ontwikkeling. Je bent onderdeel van het HR team dat hard aan het werk is de dienstverlening richting de organisatie naar het volgende niveau te tillen. Dat betekent dat je in deze functie een bijdrage levert aan het bouwen en ontwikkelen van de organisatie. De organisatie heeft ambitieuze groeiplannen en daaraan kun jij een bijdrage leveren. Je rapporteert aan de HR Director en bent dé vanzelfsprekende gesprekspartner van het management van (internationale) bedrijfsonderdelen en je vormt daarmee de verbinding tussen de organisatie en HR.

Functie

 • Als HR Adviseur ben je de ultieme generalist en adviseer je medewerkers en managers op alle gebieden van HR. Samen met je andere HR-collega's zorg je voor een optimale en efficiënte werkomgeving waar snel beslissingen kunnen worden genomen.
 • Je bent het aanspreekpunt voor alle internationale collega’s waarbij je ook op afstand, rekening houdend met lokale wet- en regelgeving en tijdsverschillen, jouw taken moet uitvoeren.
 • In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle HR zaken. Dit kan een operationele activiteit zijn, maar ook complexere zaken op het gebied van organisatieontwikkeling.
 • Je bent sparringpartner en klankbord van leidinggevenden en hebt een actieve en betrokken rol in de personeels- en organisatieontwikkeling.
 • Je maakt de vertaalslag van HR beleid naar operationele uitvoer. Je kunt hierbij denken aan operationele HR processen en vraagstukken, zoals: verzuim, re-integratie en ontwikkeling.
 • Ook lever je input aan de HR strategie en heb je innovatieve ideeën voor een succesvolle invulling van projecten die vanuit de HR Afdeling opgestart worden.
 • Je hebt een open en directe houding waarbij je vlekkeloos schakelt met verschillende mensen uit diverse (management)lagen. Je weg vinden op strategisch, tactisch en operationeel niveau is voor jou geen probleem.
 • Je hebt kennis van zaken en denkt niet in vaste kaders. Je beweegt makkelijk mee in een groeiende en flexibele omgeving wat soms kan betekenen dat je zaken oppakt die nog niet geregeld zijn en misschien wel buiten je vaste HR kaders vallen.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding in HRM, met als sterke voorkeur een afgeronde masteropleiding.
 • Minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een internationale werkomgeving.
 • Ervaring met de gehele breedte van het HR werkveld (zowel operationeel als beleidsmatig) met het structureren en uitwerken van HR processen.
 • De volgende competenties zijn sterk ontwikkeld: visie, organisatiesensitiviteit, resultaatgerichtheid en samenwerken.
 • Een goede balans tussen analytisch en praktisch denkvermogen op zowel korte als lange termijn perspectief.
 • Sterke sociale & communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.
 • Je bent als persoon pragmatisch, zelfstandig, flexibel, stressbestendig en enthousiast.
 • Een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Flexibiliteit in werkuren en mogelijkheid om te reizen is gewenst.
Geef in jouw CV en motivatie specifiek aan hoe jij aan bovenstaande voorwaarden voldoet.

Aanbod

Inlichtingen

Denk jij aan de functie-eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature/opdracht toegespitst- CV (in Word), uiteraard met motivatie, en twee relevante referenties veilig via onze website. Geef in het cv duidelijk aan hoe jij aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Wat staat er in je CV?
Uiteraard omvat het CV jouw levensloop qua werk en ervaring. Denk eraan in jouw CV zoveel mogelijk woorden uit de taakomschrijving terug te laten komen. Dit zorgt voor herkenbaarheid bij de lezer.
Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag samenwerken.


Wat verwachten wij in je motivatie?
Ten eerste natuurlijk de reden waarom jij deze opdracht graag vervult. Dat kan te maken hebben met de klant, de uitdaging, de materie…. Ten tweede verwoord je daarin waarom juist jij de juiste kandidaat bent voor deze opdracht of baan. Kortom: wat maakt jou nu zo passend? Dat zijn enerzijds je skills en anderzijds je competenties en ervaring in soortgelijke situaties. Gebruik ook hier de termen die de opdrachtgever in de functieomschrijving en vereisten heeft gegeven.


Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, +31 85 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review

Ben jij de ideale professional voor deze vacature/opdracht en voldoe je aan de functie- eisen? Reageer direct en wellicht zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om het interview met de opdrachtgever voor te bereiden.