085-833 2040

Applicatie Beheerder AFAS (W&S) – Noord-Holland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een zakelijk dienstverlener, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te doen van een Applicatiebeheerder AFAS. Het betreft een vaste baan voor 40 uur per week.

Organisatie

Het belangrijkste product van onze organisatie is de Employee Portal. Met gemiddeld 40.000 gebruikers per jaar en dagelijks honderden salarisverloningen zul je begrijpen dat de portal altijd piekfijn in orde moet zijn. Een uitstekende koppeling met onze bedrijfssoftware AFAS Profit is daarbij uitermate belangrijk. En op dat vlak ben jij van toegevoegde waarde.

Functie

Als Applicatie Beheerder AFAS ben je verantwoordelijk voor de services en functionaliteit van AFAS Profit. Je bent werkzaam op het snijvlak tussen de business en IT. Je voert bijvoorbeeld aanpassingen door in de configuratie binnen AFAS, je implementeert nieuwe functionaliteiten en je onderhoudt de rekenregels in de verschillende CAO’s.

Je biedt directe ondersteuning bij IT-issues, zorgt voor gebruikerssupport en je bent betrokken bij het bouwen en beheren van Insite/Outsite pagina’s die worden gemaakt met het Content Management Systeem van AFAS.

Functie eisen

Je hebt affiniteit met HR-systemen (bij voorkeur AFAS) en processen en je kunt snel je weg vinden in complexe berekeningen van looncomponenten. Je beschikt over praktijkervaring met Excel, VBA, SQL, Powershell of vergelijkbare programma’s. Je bent in staat je in onze klant in te leven.

We zoeken een junior die zich graag wil ontwikkelen. Je vindt het een uitdaging om de AFAS-goeroe binnen de organisatie te worden en hebt interesse in nieuwe technieken. Onderdeel van deze mooie job is een traineeship van twee maanden bij AFAS waarin je wordt opgeleid tot AFAS-professional. Gedurende acht weken ben je een aantal dagen per week bij AFAS, waar je werkt aan een business case. Na deze periode mag je jezelf AFAS-succesbeheerder noemen. Je houdt van puzzelen, rekenen en met cijfers spelen. Een uitdaging ga je niet uit de weg en je laat je niet makkelijk van je stuk brengen. Je bent nauwkeurig in het analyseren en oplossen van problemen en communiceert vriendelijk en rustig.

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met SQL, VBA en Excel

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.