085-833 2040

Business Consultant BI – Interim én W&S

Introductie

Big data is de toekomst. Niet alleen de verre toekomst, ook de toekomst van morgen. We verzamelen met z’n alleen steeds meer data. Organisaties, klein en groot, kunnen de business- en revenu modellen verbeteren, veranderen of zelfs volledig omgooien. Kernvraag is: “Hoe krijg ik uit al die data relevante informatie?”. Dat is het werk van de BI specialist.

Organisatie

DutchDare International zet specialisten in op het gebied van Business Intelligence (BI). Onze opdrachtgevers hebben te maken met een veranderende wereld. Sterker nog: deze verandert steeds sneller. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van nog meer (geaggregeerde) data.

Wij worden regelmatig gevraagd de selectie te doen van een (interim) BI Specialist die intelligentie creëert uit Big data. Om altijd de juiste interim professional te kunnen voordragen aan opdrachtgevers, zijn wij permanent op zoek naar BI Specialisten met minstens 8 jaar ervaring.

Is dit je vakgebied? Zorg ervoor dat we je kunnen vinden! Schrijf je daarom vandaag nog in.

Let op: Dit is een doorlopende oproep. Concrete vacatures hebben altijd een meer gedetailleerde functie omschrijving.

Functie

  • Als BI-specialist breng je stuur- en managementinformatie naar een hoger niveau en denk je mee over hoe data te gebruiken om processen efficiënter in te richten. Je bent als BI-specialist inzetbaar op het hele gebied van Business Intelligence, van het scherp krijgen van de vraagstelling tot het vertalen naar een datamodel, van BI-architectuur tot het uitwerken van rapportages en dashboards.
  • Samen met de business ontwikkel en verbeter je de managementinformatie en de sturing op basis van KPI’s. Je bent in staat om de business mee te nemen in nieuwe mogelijkheden en loopt daarbij liefst een stap vooruit op de vraag die gesteld kan gaan worden. Je doet dit klantgericht, ondernemend, nieuwsgierig en met oog voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • Je analyseert de behoefte, ontwerpt en past het datamodel aan, bouwt en beheert de ETL-routines, datamarts en dashboards. De consistentie en betrouwbaarheid van de data en de dashboards wordt door jou bewaakt. Je signaleert knelpunten en voert proactief verbeteringen door.
  • Je adviseert over nieuw ontwikkelingen op het gebied van Business Intelligence en weet jouw collega’s daarmee te enthousiasmeren. Nieuwe ontwikkelingen weet je om te zetten naar inspirerende oplossingen voor onze organisatie. Kortom, je bent inzetbaar op het hele terrein van Business Intelligence.

Functie eisen

Je hebt een uitgesproken persoonlijkheid en bent altijd op zoek naar het leveren van toegevoegde waarde binnen jouw vakgebied. Je bent klantgericht en actief betrokken bij de organisatie en haar doelstellingen. Daarnaast ben je resultaatgericht en streef je naar optimale kwaliteit van dienstverlening vanuit een hands-on/can-do mentaliteit die reikt van concept tot werkinstructie.

Ruime ervaring met tools als bijvoorbeeld Power BI, Qlikview, SAP/BO en Cognos.

Aanbod

DutchDare International zoekt contact met jou als het gaat om Business Intelligence expertise. Specifieke opdrachten of vacatures van onze opdrachtgevers worden altijd gepost op onze DutchDare International website en via onze LinkedIn Company Page.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw CV veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!


Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.