085-833 2040

Coördinator Debiteurenadministratie en Stamgegevens – Den-Haag

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers bij de Rijksoverheid in de regio Den-Haag is DutchDare International gevraagd om de werving van een Coördinator Debiteurenadministratie en Stamgegevens te verzorgen.

Organisatie

De afdeling Accounting van de organisatie heeft tot taak om zorg te dragen voor de administraties die ten behoeve van een adequaat begrotingsbeheer moeten worden bijgehouden. Deze administraties dienen inzicht te bieden in het gevoerde (financieel en materieel) beheer en dienen te voldoen aan de eisen van juistheid, tijdigheid, volledigheid, rechtmatigheid, ordelijkheid en controleerbaarheid, waarbij gelet moet worden op een doelmatige inrichting. Binnen de afdeling Accounting wordt een drietal secties onderscheiden: Financiële administratie, Verificatie en Debiteuren- en Crediteurenadministratie.

De sectie Debiteuren- en Crediteurenadministratie (DCA) is verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie en het beheren van stamgegevens.

Op dit moment wordt nog gewerkt met verschillende financiële systemen: Oracle en SAP.

Functie

Als coördinator Debiteurenadministratie en Stamgegevens ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de debiteuren en stamgegevensmedewerkers (vijf medewerkers), maar er wordt ook van je verwacht dat je meedraait in de productie. Je monitort de voortgang en werkzaamheden en rapporteert aan het sectiehoofd. Daarnaast signaleer, analyseer en rapporteer je over diverse onderdelen, zoals de openstaande vorderingen, en gaat hierover in gesprek met de business.

Tevens wordt gevraagd om een bijdrage te leveren de overgang van SAP naar Oracle voor een deel van de administratie (onderdeel van een RVB-breed Programma), waaronder het bedenken en schrijven van testscenario’s en -casussen. Daarnaast is de sectie bezig om haar financieel administratieve processen sneller, slimmer en effectiever te maken, zoals het optimaliseren en robotiseren van de stamgegevens processen. Kennis van de financiële administratie en Oracle is een vereiste, zodat je in staat bent mee te werken, te denken, voorstellen te doen en verbeteringen te implementeren.

Functie-eisen

– HBO denk- en werkniveau
– Goede kennis van SAP én Oracle
– Ervaring met de financieel administratieve processen (in het bijzonder de debiteurenadministratie én stamgegevens)
– Ervaring met het operationeel aansturen van medewerkers
– Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse taal

Aanbod

Een mooie opdracht voor 13 maanden

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review