085-833 2040

Information Security Officer (W&S) – Zuid-Holland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, actief in de zorg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Information Security Officer. Het betreft een vaste baan, startend met een jaarcontract. De intentie is uitdrukkelijk aanwezig om dit na een jaar om te zetten in een contract voor onbepaalde duur.

Organisatie

Onze opdrachtgever staat in de top 5 van grootste werkgevers van de regio Rijnmond. Groot in zorg en toch dicht bij de mensen. Elke locatie is een afspiegeling van de buurt of deelgemeente. Een gezonde mix van denkbeelden, tradities, rituelen en achtergrond leidt tot creativiteit en nieuwe inzichten voor zowel klanten als medewerkers.

De afdeling I&A (22 medewerkers) is verantwoordelijk voor de zorgtechnologie, de ICT infrastructuur en het applicatielandschap. Vanuit onze nieuwe I&A strategie hebben we de ambitie om de veiligheid, de kwaliteit en de continuïteit van de zorg onderscheidend te maken binnen de regio.

Functie

Als Information Security Officer ben je onderdeel van het I&A team en verantwoordelijk voor de organisatiebrede informatiebeveiliging op het gebied van ICT en informatievoorziening. Je bent verantwoordelijk voor de strategische, tactische en operationele kwaliteit en effectiviteit van informatiebeveiliging. Je neemt de juiste maatregelen binnen het brede spectrum van informatiebeveiliging, vanaf risicomanagement tot en met evaluatie en continue verbeteringsprocessen.

Hierbij draag je zorg voor een samenhangend pakket van maatregelen ter waarborging van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie binnen de organisatie. Tevens waarborg je de compliance met wet- en regelgeving. Je adviseert management en bestuurders. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van het informatiebeveiligingsbeleid, ook voor de uitbestede IT diensten. Daarnaast lever je contra-expertise tijdens het onderhandelen van dienstverleningsovereenkomsten met leveranciers.

Je stuurt de implementatie van beveiligingsmaatregelen en de dagelijkse operationele taken op het gebied van beveiliging aan. Je bent budgetverantwoordelijke en communiceert hierover met het bevoegde management.

Functie eisen

Je bent een analytisch en communicatief sterke Information Security Officer met een helicopterview aangaande het securitybeleid. Je bent een senior professional met meerjarige ervaring binnen een soortgelijke rol. Je bent sterk in stakeholdermanagement en hebt ervaring met change management en het aansturen van (project) teams. Je bent in staat om in te spelen op een snel ontwikkelend IT landschap en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dreigingen en beveiligingstechnologie.


Daarnaast breng jij het volgende mee:

 • HBO/WO werk­ en denkniveau;
 • 7+ jaar relevante ervaring;
 • certificering op het gebied van informatiebeveiliging (CISSP, ISO27001/2 of vergelijkbaar);
 • kennis van en ervaring met de eisen van de AVG;
 • kennis van de Baseline Informatiebeveiliging binnen de zorg;
 • kennis van wet- en regelgeving;
 • gestructureerde en planmatige werkwijze;
 • zelfstandige en proactieve werkhouding en prettig om mee samen te werken;
 • neemt initiatief en is oplossings- en resultaatgericht;
 • communicatief sterk en weet hoe je een gedegen advies kan opstellen en overdragen;
 • stressbestendig en kwaliteitsgericht;
 • je kan goed omgaan met conflicten en bent organisatie sensitief.
 • e bent vooral pragmatisch. Je geeft aan wat wel en niet kan. Voor dat wat niet kan bied je een alternatief, zodat gebruikers daadwerkelijk veranderen in gedrag.

Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de procedure.

Aanbod

Je krijgt ruimte en tijd om de kwaliteit van de dienstverlening van de regiefunctie neer te zetten en je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een dynamische, afwisselende en zelfstandige functie.

Verder wordt geboden:

 • in de eerste instantie een jaarcontract voor gemiddeld, 36 uur per week, met de intentie dit te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • een salaris volgens salarisschaal CAO VVT 65 (€ 3.582,26 – € 5.395,82 per maand);
 • een eindejaarsuitkering van 7,4%;
 • pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • korting op diverse collectieve verzekeringen;
 • fietsplan, bedrijfsfitness en overige interessante personele aanbiedingen,

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.