085-833 2040

Interim Accounts Payable Specialist (SAP) – Rotterdam Area

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, actief in de Oil & Gas, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim AP administrateur (P2P). De opdracht duurt 3 tot 6 maanden, vraagt een full-time inzet en starten is per direct gewenst.

Functie

De opdrachtgever heeft een intense periode achter de de rug. Veel veranderingen welke een bijzonder zware werkdruk op de organisatie hebben gelegd.

Teneinde de organisatie voor een interim periode te ontlasten en weer in “normaal werktempo” te laten komen heeft de opdrachtgever besloten tijdelijk extra capaciteit in te zetten binnen de crediteuren administratie.

Functie-eisen

  • Ruime ervaring met het crediteuren proces, van A tot Z.
  • Ruime ervaring met SAP.
  • Je spreekt en schrijft naast het Nederlands in ieder geval goed Engels. Elke extra taal is een pr√©.
  • Geen langdurige vakantieplanning in de komende 3 maanden.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.