085-833 2040

Interim Assistent Controller – Oosten van het land

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, actief binnen de maatschappelijke zorg, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Assistent Controller. De opdracht kan per direct starten, vraagt een full-time inzet en duurt in ieder geval 3 maanden.

Organisatie

De opdrachtgever biedt een dynamische werkomgeving midden in het veld van sociale wijkteams, preventie, opleiding & training en advisering, waardoor iedereen mee kan blijven doen in de maatschappij. De afdeling F&C wordt aangestuurd door de controller waarmee je dan ook veel samenwerkt.

Functie

In de rol van Interim Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor de gehele boekhouding en het opleveren van informatie die gebruikt kan worden voor de diverse management- en financiële rapportages. De werkzaamheden variëren van het boeken van facturen, memoriaal boekingen, tussenrekeningen, jaarrekening en het opleveren van diverse financiële rapportages.

Functie eisen

  • HBO werk en denk niveau
  • Kennis van Exact Globe is een MUST
  • Je bent een ‘zelfstarter’
  • Min of meer per direct beschikbaar

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.