Interim BI Specialist – Zuid-Holland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een zorginstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim BI Specialist. De opdracht kan per direct starten, heeft een looptijd van 3-6 maanden en vraagt een inzet van 36 uur per week.

Organisatie

Wij zoeken een BI specialist die ons gaat helpen onze strategie op het gebied van Business Intelligence te realiseren. Dit wil zeggen het vertalen van de informatiebehoefte die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van de organisatie ontstaan in informatievoorziening voor de zorgtechnologie, de ICT infrastructuur en het applicatielandschap.

Functie

Je kent de leveranciers, de systemen en de markt waarin we acteren, de VVT. Je ondersteunt de interne klanten bij het analyseren en structureren van hun data en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van controles en BI dashboards.

Als Business Intelligence specialist ben je onderdeel van het I&A team en een verbinder tussen werkprocessen en informatievoorziening. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de informatiebehoefte vanuit de verschillende werk- en bedrijfsprocessen binnen de organisatie in structurele overzichten en dashboards.

Functie-eisen

Allereerst ben je een verbinder! Verder ben je een analytisch en communicatief sterke BI Specialist met minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke rol. Je kent de leveranciers en de markt, volgt de ontwikkelingen en bent op de hoogte van wet- en regelgeving om zo adequaat de organisatie te adviseren.

Ervaring in de VVT-sector zou ideaal zijn. Echter, ook kandidaten die hun kennis en ervaring binnen andere soorten zorginstellingen hebben opgedaan nodigen we van harte uit om te reageren.

Overige wensen ten aanzien van jouw profiel:

  • WO werk- en denkniveau op het gebied van BI;
  • sterk analytisch vermogen, je zet abstracte eisen om in een werkende oplossing;
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • verantwoordelijkheidsgevoel, je bent zelfredzaam en proactief;
  • resultaatgerichte mentaliteit en doorzettingsvermogen;
  • ervaring met het verhelderen van informatiebehoefte en het meenemen van gebruikers in het ontwikkelproces;
  • affiniteit met de zorgsector en kennis van de financiering, logistiek en/of systemen in de gezondheidszorg is een must
  • kennis van en ervaring met MijnCaress of Nedap;
  • je bent expert op gebied van SQL;
  • ervaring met Dundas is een prĂ©.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review