085-833 2040

Interim Business Controller (Deta-Vast) – Randstad

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, actief in het openbaar vervoer, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Business Controller. Het is de nadrukkelijke wens van de opdrachtgever om bij gebleken geschiktheid, na een interim periode, over te gaan naar een dienstverband met de kandidaat.

Organisatie

De afdeling Business- en Projectcontrol heeft als belangrijke doelstelling ervoor te zorgen dat de financiële huishouding in orde is en blijft..

Men streeft naar de beste prestaties en is altijd op zoek naar manieren om de efficiency te verhogen en de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren. Van het adviseren van de business tot het door ontwikkelen van de KPI- en managementrapportages naar volledig geautomatiseerde (BI-)systemen. Veelzijdig dus. Ligt daar een mooie rol voor jou?

Functie

  • Als Business Controller, ben je het financiële geweten van de BU manager. Jouw (gevraagde én ongevraagde) adviezen leiden tot een optimale financiële onderbouwing van de business en onze projecten.
  • Je vertaalt de bedrijfs- of afdelingsstrategie naar een financieel plan en waarborgt de resultaten binnen de gestelde kaders. Met jouw ervaring en vernieuwende instelling fungeer je als serieuze sparring partner van het management.
  • Je zoekt continu naar relaties tussen bedrijfsvoering en kosten, of het nu gaat om ziekteverzuim, onderhoud of aanbestedingen en kijkt waar verbetering mogelijk is.
  • Van reactief verklaren tot proactief richting geven en van idee tot implementatie.

Functie eisen

Onze opdrachtgever is een technisch bedrijf. Als je daar ervaring mee hebt, bijvoorbeeld bij een bouwbedrijf of in de telecom, heb je een streepje voor. Je snapt het product en navigeert moeiteloos in het spanningsveld tussen kwaliteit, service en veiligheid.

Je bent een resultaatgerichte en onafhankelijke aanpakker die mensen mee- en in beweging krijgt. Je beschikt over autoriteit en je kunt tegen een stootje. Daarnaast heb je:

  • een afgeronde relevante WO-opleiding óf een hbo-opleiding en studeer je voor register controller;
  • kennis van SAP FICO, SAP Business Intelligence is een pre;
  • tenminste 5 jaar relevante ervaring.

Aanbod

.cx, li, p { margin: 0; font-family: Arial, sans-serif; font-size: 12px; color: #333333; }

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.