085-833 2040

Interim Business Controller – Oosten van het land

Introductie

Een van onze opdrachtgevers heeft DutchDare International gevraagd een Interim Business Controller te selecteren voor een opdracht van minimaal 4 maanden. Deze opdracht is in principe full time maar kan gestart worden met minder dagen, waarna deze wordt uitgebouwd naar een full time inzet.

Organisatie

Deze organisatie bevindt zich in een stevig transitie traject waarbij directie en management hun committent hebben uitgesproken om de transitie op alle mogelijke manieren te ondersteunen en uit te voeren. In deze organisatie werken vak volwassen specialisten en professionals en zij zijn sterk inhoudelijk gericht. De bedrijfsvoering is op dit moment op alle fronten in beweging en zal door de transitie toekomst bestendiger moeten worden.

Functie

De Interim Business Controller krijgt een tweetal opdrachten: Het kwalitatief versterken van de P&C en daarnaast het inbedden ervan in de projectteams.

Functie-eisen

  • HBO/WO Niveau.
  • Stevige ervaring als Business Controller.
  • Ervaring met project georiĆ«nteerde organisaties.
  • Ervaring met matrix en/of zelflerende organisaties.
  • Gewend om in dynamische organisaties te functioneren waar de basis nog stevig verbeterd kan worden.
  • Communicatief sterk.
  • Procesmatig sterk.
  • Zelf starter.
  • Proactief.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.