085-833 2040

Interim Coördinator Grootboek – Midden van het land

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, onderdeel van een Ministerie, heeft DutchDare International gevraagd de selecte te doen van een Interim Coördinator Grootboek. De opdracht start in de eerste week van mei, heeft een looptijd van naar schatting 10 maanden en vergt een full-time (36 uur per week) inzet.

Organisatie

Binnen het Ministerie wordt overgegaan tot het bundelen van de financiële administraties (BFA). Om dit te realiseren worden 2 Shared Service Centers opgericht: enerzijds het Baten-Lasten Stelsel (BLS) en anderzijds het Gemeenschappelijke Kas-Verplichtingen Stelsel (GVKA).

Onze opdrachtgever is gevraagd het traject tot het bundelen van de financiële administraties voor het GVKA stelsel (BFA-GVKA) uit te voeren. Daarnaast sluit ze met haar eigen financiële processen ook aan bij het SSC-GVKA. In de periode 2019-2020 zullen diverse sectoren van het Ministerie aansluiten bij het SSC-GVKA.

Vanwege de extra werkzaamheden die de transitie naar het SSC met zich mee zal brengen, zijn wij op zoek naar een Coördinator Grootboek die de nieuwe afdeling Grootboek zal gaan inrichten.

Functie

Voor het begeleiden van de transitie naar het SSC-GVKA en het inrichten van de nieuwe afdeling Grootboek, is het Domein Financiën op zoek naar een Coördinator Grootboek.

Als Coördinator Grootboek begeleid je de transitie naar het SSC-GVKA en richt je mede de nieuwe afdeling Grootboek in. De werkzaamheden van de afdeling Grootboek zijn nu nog bij diverse andere afdelingen belegd (Financieel beheer, Begrotingsbeheer en Debiteuren). De coördinator Grootboek zal bijdragen aan het ontvlechten van deze werkzaamheden uit de andere afdelingen conform de geharmoniseerde processen en stelt hiervoor een kort plan van aanpak op. De coördinator Grootboek is verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de werkzaamheden voor en na overdracht. Tevens verricht de coördinator Grootboek werkzaamheden op de afdeling Financieel Beheer.

Functie eisen

Van de coördinator wordt verwacht

  • proactieve houding, neemt initiatief
  • heeft een helicopterview
  • hands-on mentaliteit
  • sociaal en communicatief vaardig
  • zowel operationeel als tactisch inzetbaar
  • inhoudelijk moet de coördinator grootboek zelf meewerken en de kwaliteit van de grootboekwerkzaamheden verhogen
  • relevante, afgeronde HBO opleiding op financieel administratief gebied
  • minimaal vier jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare (senior) functie op een afdeling Grootboek
  • minimaal één jaar aantoonbare kennis van Microsoft Office Programma’s en aantoonbare werkervaring met Oracle (EBS)

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.