085-833 2040

Interim Coördinator/Senior Financieel Adviseur – Oosten van het land

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een Gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Coördinator/Senior Financieel Adviseur. De duur van deze opdracht is naar verwachting 6 maanden en de gevraagde inzet is 20 tot 24 uur per week.

Organisatie

De opdrachtgever is in ontwikkeling en wil binnen de afdeling Beleid en Advies een verbetering van de P&C producten bewerkstelligen. De Advies kant draait naar behoren maar de P&C producten en dan met name de planning ervan en de terugkoppeling naar de diverse afdelingen, kan versterkt worden.

Functie

In deze rol zal je als meewerkend voorman een team van ongeveer 5 medewerkers aansturen. De focus zal liggen op het kwalitatief verbeteren van P&C producten en de coördinatie van het team.

Functie-eisen

  • Gemeentelijke ervaring is een eis.
  • Leidinggevende/Coördinerende ervaring.
  • Stevige kennis van de gemeentelijke P&C en beleidswerkzaamheden.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.