Interim Dynamics NAV/4PS Implementatie specialist – Zuid-Holland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een onderneming die actief is in de infrastructuur, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Dynamics NAV/4PS Implementatie specialist. De opdracht start op korte termijn. De geschatte looptijd van de opdracht is 12 maanden met een optie op verlenging. De gevraagde inzet is 60-100%, afhankelijk van de voortgang van het project.

Organisatie

De onderneming is actief in de industriële dienstverlening met meerdere vestigingen in Nederland.

Functie

Onze opdrachtgever is een implementatieproject gestart van Dynamics Nav/4PS. Om het resultaat op een hoog niveau te brengen vanuit het perspectief van de finance organisatie is zij op zoek naar een adviseur. Doelstelling is een implementatie waarbij zo veel mogelijk gebruikt gemaakt gaat worden van de functionaliteit van Dynamics. Als voorbeeld: het gebruik van memoriaalboekingen moet geminimaliseerd worden bij afsluitingen. Uiteraard moet de mogelijkheid van memoriaal boekingen als gevolg van correcties wel mogelijk zijn.

Functie-eisen

  • Je hebt meerdere Dynamics/NAV implementaties begeleid.
  • Je achtergrond heeft een financiële signatuur.
  • Financiële processen (met name in een projecten organisatie) kennen geen geheimen voor je.
  • Jouw ambitieniveau bij implementaties ligt hoog, fit-for-purpose, maar de lat kan jou niet hoog genoeg liggen.
  • Procesmatig en analytisch ben je zeer sterk.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review