085-833 2040

Interim Financieel specialist (Gemeente) – Westen van Nederland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een Gemeente, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Financieel specialist/adviseur. De opdracht heeft een minimale duur van 5 maanden met een optie op verlenging. De startdatum zal in de tweede week van januari 2020 zijn.

Organisatie

De opdrachtgever levert diverse specialistische diensten aan gemeenten en een aantal samenwerkingsverbanden. Onderdeel van deze diensten is het financieel advies dat wordt geleverd door een groep van circa 25 adviseurs.De opdrachtgever is op zoek naar een Interim Financieel adviseur die de verschillende vakteams gaat bedienen.

Het gaat hierbij om teams op het gebied van onder meer HR, Inkoop, Financiën en Facilitaire Zaken.Van de Interim Financieel adviseur wordt verwacht dat hij of zij gefundeerd financieel advies aan het (project-) management van deze teams kan leveren.

Functie

  • Je ondersteunt integraal de managers bij het bevorderen en bewaken van de doelmatigheid en rechtmatigheid van processen en beheer van afdelingen.
  • Je adviseert managers en projectleiders over financieel economische aspecten van hun vakgebied, van bestuursvoorstellen en het opstellen en uitvoeren van de begroting.
  • Je ondersteunt de budgethouders in de P&C cyclus (kadernota, begroting, bestuursrapportage en jaarrekening).
  • Je werkt nauw samen met je collega adviseur, die verantwoordelijk is voor het organisatie-brede advies.
  • Je levert een bijdrage aan projecten van de eigen organisatie.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk en denkniveau (aantoonbaar via CV en motivatiebrief)
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het financiële advies vlak.
  • Kennis van gemeentelijke financiën
  • Ervaring met Dienst Gemeentelijk Beheer is een pré.
  • Beschikbaar per 13-01-2020.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.


Google Review