Interim HR Beleidsadviseur / L&D Adviseur – Zuid-Holland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een Uitvoeringsorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Beleidsadviseur HR Omgevingswet. De opdracht start medio december er vergt een inzet van 3 dagen per week. De werkzaamheden zullen zeker 9 maanden bedragen met een optie op verlenging tot 31 december 2019.

Functie

Wij zoeken een beleidsadviseur die direct een versterking is voor het cluster met betrekking tot de HR-gerelateerde taken vanuit de invoering van de Omgevingswet. De kandidaat moet in staat zijn het HR-deel in het projectplan te schrijven en in een later stadium daar zelf concrete uitvoering aan geven.

De kandidaat hoeft niet te beschikken over kennis van de Omgevingswet.

Het doel van dit HR-deelprogramma uit de implementatie van de Omgevingswet is om helder te krijgen welke kennis, competenties en gedrag nodig zijn bij onze medewerkers om in lijn met de inhoud en uitgangspunten van de Omgevingswet te kunnen werken. Het resultaat is dat de medewerkers uiterlijk per 1 januari 2021 adequaat zijn ontwikkeld om hun nieuwe taakuitvoering in het kader van de Omgevingswet aan te gaan.

De kandidaat schrijft het deelprogramma HR en maakt vervolgens een begin met de implementatie binnen de organisatie. Daarnaast kan de kandidaat ingezet worden op andere dienstbrede thema’s met betrekking tot opleiding en ontwikkeling


Verantwoordelijkheden

Het takenpakket bestaat o.a. uit:

 • het opleveren van het deelprogramma HR (kennis, competenties, gedrag) in het projectplan Omgevingswet;
 • het implementeren van dit deelprogramma;
 • het leveren van een bijdrage aan andere projecten op het gebied van opleiding en ontwikkeling (bijvoorbeeld MD-traject, trainee-programma).

Functie eisen

De ideale kandidaat

 • Beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 • Heeft een opleidingskundige achtergrond en ervaring als opleidingskundige binnen organisaties.
 • Heeft ervaring met het ontwerpen van ontwikkelprogramma’s binnen een organisatie.
 • Heeft ervaring met veranderings vraagstukken in een organisatie.
 • Kan vlot een vertaling maken van analyse naar uitvoering.
 • Heeft ervaring met het maken van opleidingsplannen op strategisch en tactisch niveau.
 • Heeft ervaring met het opstellen van projectplannen en is een goed schrijver.
 • Heeft minimaal 5 jaar werkervaring als Beleidsadviseur, waarvan 3 jaar als adviseur op verander- en ontwikkelvraagstukken (bijvoorbeeld als HRD / Learning and development adviseur).

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

print