085-833 2040

Interim Informatie Specialist – Oosten van het land

Introductie

Een van onze opdrachtgevers heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Informatie Specialist. De opdracht kent een looptijd van 4 tot 5 maanden. Deze opdracht is in principe full time.

Organisatie

In deze veranderende organisatie is de Interim Informatie Specialist een tijdelijke rol die voor de duur van de opdracht binnen het Domein van ICT zal functioneren.

Functie

De Interim Informatie Specialist krijgt als opdracht de informatiebehoefte te inventariseren, deze te kanaliseren en uiteindelijk te beheren. In deze kennis intensieve omgeving is het uiteindelijk doel om een informatie beleid vast te leggen en uit te voeren zodat dit beleid geborgd is binnen de organisatie.

Functie-eisen

  • HBO/WO werk en denk niveau.
  • Ervaring met informatie management.
  • Ervaring met het implementeren van informatie beleidsplannen.
  • Ervaring met het werken in een veranderende omgeving met veel dynamiek.
  • Enthousiast
  • Proactief
  • Resultaat gericht.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.