085-833 2040

Interim Interface designer – Regio Rotterdam

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een industriële dienstverlener en dochter van een groot Nederlands bouwbedrijf, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Specialist Technisch Applicatiebeheer. De opdracht start op korte termijn, heeft een verwachte looptijd van 3 tot 6 maanden met een optie tot verlenging.

Organisatie

De dochter-organisatie is een internationale technische projectorganisatie. Bij een analyse van IT-systemen en processen is naar boven gekomen dat een verbeterslag nodig is om de organisatie voldoende af te deken tegen huidige en toekomstige IT-, beveiligings- en financiële risico’s. Deze is inmiddels ingezet; voor de middellange termijn (tot ca. twee jaar) zal met de huidige systemen zo optimaal mogelijk gewerkt moeten worden. Op de langere termijn zullen een aantal systemen vervangen worden.

Functie

Bij het gebruik van diverse applicaties loopt onze klant er tegen aan dat processen in het gebruik niet optimaal lopen. Daarnaast dient een interface tussen Metacom (voor de kernactiviteiten) en andere applicaties te worden gebouwd en bestaande interfaces te worden geoptimaliseerd. Software voor de bouw, projectbeheersing, financiën, logistiek en onderhoud. We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het analyseren en inventariseren waar de problemen liggen, prioriteit kan bepalen en daarna (na afstemming met IT-management en de business) de gewenste verbeterslag kan realiseren. Overige verantwoordelijkheden

  • In kaart brengen van noodzakelijke verbeteringen/veranderingen en bepalen van de impact daarvan
  • Het bouwen, testen en documenteren van interfaces tussen de verschillende applicaties

Functie-eisen

  • Ervaring als technisch applicatiebeheerder
  • HBO of academisch niveau
  • Kennis van Windows en/of Linux
  • Ervaring met scripting tools
  • Ervaring in het bouwen van interfaces

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review