085-833 2040

Interim IT Auditor – Randstad

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een overheid gelieerde organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim IT Auditor (RE). De opdracht start medio juni en duurt minimaal 5 maanden met een optie op verlenging.

Functie

Breed en direct inzetbare IT-auditor die kennis heeft van en ervaring met het uitvoeren van IT-audits op zowel operationele als nog te ontwikkelen processen en systemen en informatiebeveiliging. De IT-auditor beoordeelt bedrijfsprocessen aan de hand van een procesbeoordelingsmethode, inclusief het proces ondersteunende informatiesysteem (of -systemen). Hierbij kan een multidisciplinair team, van FA en/of OA-auditors en de IT-auditor, de beoordeling uitvoeren. Tevens beoordeelt de IT-auditor onder meer complexe lopende IT programma’s in verschillende fasen op voortgang en resultaten, inclusief de producten van deze programma’s.

  • De IT-auditor voert audits uit op systematische wijze ten behoeve van het management van de organisatie.
  • Is in staat een audit te organiseren, binnen de geplande tijd uit te voeren en kwaliteit te behalen in overeenstemming met de beroepsvoorschriften voor IT-auditors.
  • Komt op basis van bevindingen en in samenwerking met het team tot afgewogen oordelen en/of adviezen en legt deze helder vast in een schriftelijke rapportage.
  • De IT-auditor participeert actief in werkoverleggen, communiceert transparant en duidelijk (zowel schriftelijk als mondeling) en is proactief in overdracht van IT-kennis en kennis uit de audits van inhuur naar vaste medewerkers.

Functie eisen

  • De IT-auditor kan Financial-/Operational-audit en IT-audit verbinden, is gewend audits te organiseren en aan te sturen, kan goed samenwerken in een auditteam èn is communicatief sterk.
  • WO werk- en denkniveau.
  • RE
  • Tenminste 5 jaar relevante IT Audit ervaring.
  • Werkt met enthousiasme, durft kritisch te zijn en heeft gevoel voor verhoudingen binnen een overheidsorganisatie..

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.