085-833 2040

Interim IT Outsourcing Specialist – Gelderland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers heeft DutchDare International gevraagd een interim IT Outsourcing Specialist te selecteren voor een opdracht van 3 tot 6 maanden. Deze opdracht is in principe full time. Startdatum is, indien mogelijk, zo snel mogelijk maar wel flexibel.

Organisatie

De afdeling ICT is onderdeel van het team bedrijfsvoering. Binnen deze afdeling zijn er meerdere specialisten actief in het domein van ICT. In dit geval is er sprake van een decentrale inzet met een centrale sturing.

Functie

De kantoorautomatisering is anderhalf jaar geleden outsourced. Deze outsourcing heeft tot op de dag van vandaag een aantal uitdagingen tot gevolg. De Interim IT Outsourcing Specialist krijgt als opdracht deze uitdagingen op te pakken en op te lossen. Dat betekent een herinventarisatie van de afspraken en de huidige behoefte van de organisatie voor wat betreft de kantoorautomatisering. Gevolgd door aanpassingen/verbeteringen in overleg met de outsourcende partij. Daarnaast is er een tweede opdracht en die betreft het inrichten van functioneel en technisch beheer en het beschrijven van de bijbehorende processen.

Functie-eisen

  • HBO/WO niveau.
  • Ervaring met outsourcen.
  • Stevige ICT ervaring.
  • Ervaring met het beschrijven en inrichten van functioneel en technisch beheer.
  • Communicatief sterk.
  • Kan goed samenwerken met financials.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.