085-833 2040

Interim Jaarrekening Specialist (Overheid) – Noord-Brabant

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, onderdeel van een Ministerie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een uitvoeren Interim Jaarrekening Specialist met ervaring binnen de Overheid. De opdracht kan per direct starten, kent een looptijd van 4 maanden en vraagt een inzet van ongeveer 24 uur per week.

Organisatie

Vanwege het vertrek van een collega, vragen we op korte termijn een medewerker die snel zelfstandig inzetbaar is voor de jaarafsluiting 2019.

Een belangrijk gedeelte van je takenpakket bestaat uit werkzaamheden rondom het opstellen van de jaarrekening (beheer tussenrekeningen, boeken van journaalposten, verantwoording richting accountant) inclusief werkzaamheden rondom jaarafsluiting facilitair bedrijf.

Functie


– het zelfstandig uitvoeren van financiële taken binnen een financiële administratie (leonardo) (denk aan: maandelijkse afsluiting; diverse controles);
– financieel administratief leonardo gerelateerde werkzaamheden;
– beoordelen tussenrekeningen, afstemming hierover zoeken en opschonen indien nodig
– opstellen jaarrekening
– overige werkzaamheden ten aanzien van de jaarafsluiting

Functie-eisen


– HBO werk- en denkniveau
– Snel inzetbaar en ‘op vlieghoogte’ te krijgen
– Bij voorkeur ervaring binnen rechtspraak het zelfstandig uitvoeren van financiële taken binnen een financiële administratie (leonardo) (denk aan: maandelijkse afsluiting; diverse controles);
– Kennis en ervaring met financiële werkzaamheden in administraties en gedegen kennis van Excel

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.


Google Review