085-833 2040

Interim Lean Black Belt – Oosten van het Land

Introductie

Een van onze opdrachtgevers heeft DucthDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Lean Black Belt. De opdracht start per direct, heeft een looptijd van ongeveer 4 maanden en vraagt een full-time inzet.

Organisatie

Deze project organisatie is stevig aan het veranderen en in dat kader op zoek naar Interim Lean Black Belt teneinde de processen te optimaliseren. Deze interim professional valt onder de Manager Middelen.

Functie

De Black Belt gaat samen met de financiƫle en andere ondersteunende afdelingen de huidige processen beschrijven en optimaliseren.

Functie-eisen

  • HBO/WO niveau
  • In het bezit van een Black Belt
  • Ervaring met project organisaties
  • Ervaring met organisaties in verandering
  • Communicator
  • Proactief
  • Zelfstandig kunnen opereren.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review