085-833 2040

Interim Manager Finance, Control & Inkoop – Westen van het land

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een semi-overheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Manager Finance, Control & Inkoop. De opdracht start op korte termijn en heeft een looptijd van minimaal zes maanden.

Organisatie

Door zowel interne als externe factoren is de afdeling finance in ontwikkeling. Belangrijke interne factoren zijn de implementatie van een nieuw financieel systeem (NFS) per 1 januari 2020, een datawarehouse en een nieuwe BI-tool voor rapportages (o.a. uit het NFS).

Daarnaast heeft de huidige functionaris een andere betrekking aanvaard en zal in de eerste helft van december zijn laatste werkdag bij de opdrachtgever hebben. Zijn vertrek is de directe aanleiding voor de behoefte aan een Interim Manager Finance, Control & Inkoop.

Functie

Je draagt bij aan het continueren, doorontwikkelen en beheersen van een financieel economische, evenwichtige organisatie. Daarin spelen momenteel o.a. het meewerken aan de visie op een toekomstige robuuste afrekensystematiek, het helpen verankeren van de gekozen risicomethodiek binnen de organisatie en het adviseren over de financiering van toekomstige innovatieprojecten.

Je treedt vanuit die hoedanigheid op als eerste adviseur van het Algemeen en Dagelijks Bestuur en van de Directie. Je bent voorzitter van het bureauteam Financiën en Control en draagt verantwoording voor alle producten en diensten van het bureau.

Functie-eisen

Ruime kennis en ervaring met betrekking tot de verschillende aspecten en verantwoordelijkheden van de directie Middelen en Control:

  • Zeer ruime ervaring met leidinggeven aan professionals.
  • Zeer ruime ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke context.
  • Zeer ruime ervaring met het opereren binnen en buiten een gemeentelijke, provinciale organisatie, of een gemeenschappelijke regeling.
  • Het vermogen relevante samenwerkingsverbanden binnen en buiten een organisatie te zoeken, creëren en daarvan effectief gebruik te maken.
  • Je start bij voorkeur zo spoedig mogelijk in november, maar bent uiterlijk 18 november 2019 beschikbaar (dit is een knock-out criterium).

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review