085-833 2040

Interim medewerker HR-SSC – Metropoolregio Rotterdam-Den Haag

Introductie

Een van onze opdrachtgevers in Zuid-Holland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim HR Medewerker. Naar verwachting heeft de opdracht een duur van drie maanden met een inzet van 40 uur per week. Mogelijk wordt deze opdracht verlengd.

Organisatie

Wil jij het verschil maken voor mensen? Onze opdrachtgever acteert op het snijvlak van zorg en welzijn. In deze rol help je zorgverleners, zorgmanagers en specialisten door ze te ontzorgen op personeelsvlak. De organisatie en haar omgeving zijn op dit moment vol in beweging, geen dag zal daardoor voor jou hetzelfde zijn.

Functie

Als HR medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor de volledige administratieve afhandeling van de in- en uitstroom van het personeelsbestand, werk je de achterstanden weg en beantwoord je alle vragen van interne medewerkers op het gebied van personeelsadministratie, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 2-4 jaar aantoonbare werkervaring als HR medewerker opgedaan.
  • Je weet voldoende van de actuele wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht.
  • Je hebt ervaring met het personeelsinformatiesysteem SAP (MUST)
  • Je draagt graag je steentje bij aan procesverbeteringen.
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent als persoon initiatiefrijk, zorgvuldig en een teamspeler.
  • Je bent full-time beschikbaar

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.