085-833 2040

Interim Medewerker Interne Controle – Zuid-Holland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een overheidsorgaan in Zuid-Holland, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Specialist Interne Controle. Naar verwachting heeft de opdracht een duur van zes maanden met een inzet van 36 uur per week. Mogelijk wordt deze opdracht verlengd.

Organisatie

In het kader van een verbetertraject is de interim-positie van de specialist Interne Controle beschikbaar.

Functie

De medewerker interne controle houdt zich vooral bezig met het uitvoeren van de verbijzonderde interne controle, conform het interne controleplan 2019. Tot het takenpakket behoren:

  • Het zelfstandig interne controlewerkzaamheden uitvoeren voor de rechtmatigheid van de jaarrekening. Controleren van de naleving van de procedures en signaleren van knelpunten. De controle richt zich op de belangrijkste financiële geldstromen van de organisatie, inclusief automatiseringsomgeving.
  • Het afstemmen van bevindingen met de proceseigenaren.
  • Het vastleggen van bevindingen in een controlerapport.
  • Het onderbouwen van werkzaamheden in een digitaal controledossier, inclusief toereikende audit-trail.
  • Het signaleren van knelpunten met betrekking tot de kwaliteit en het doen van verbetervoorstellen.
  • Het bewaken van de voortgang van de werkzaamheden en zo nodig afstemmen met de controllers.

Functie eisen

• Afgeronde relevantie opleiding op minimaal HBO-niveau.
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de overheid of overheid gerelateerde instellingen.
• Bekend met relevante wet- en regelgeving binnen de overheid.
• Communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.