085-833 2040

Interim Oracle EBS HR Functioneel Beheerder – Zuid-Holland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, actief in de maritieme sector, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Oracle EBS HR Specialist. De opdracht heeft een looptijd van 3-6 maanden. De gevraagde inzet is 3dpw. De opdrachtgever begrijpt de schaarste van deze expertise en geeft daarom aan dat de startdatum flexibel kan zijn in de periode maart-april.

Organisatie

Deze organisatie is sterk in ontwikkeling. Om die reden is het aantal functionele wijzigingen in de Oracle EBS Infrastructuur groot. Het team bestaat uit 5 fte en heeft behoefte aan tijdelijke ondersteuning bij het functioneel beheer Oracle EBS 12.1.3 HR.

Functie

  • Functioneel Oracle beheerder, verantwoordelijk voor het beheer van de Oracle EBS 12.1.3 HR applicatie.
  • Inrichten van basis registratie voor diverse landen en alle overige beheerstaken, werkend vanuit een ticketsysteem.
  • Inrichten van OTL (Oracle Time and Labor) voor diverse landen (ophalen van specificaties en inrichting door het proces van Development/Acceptance/Production)
  • Testen, testen met klanten en naar productie brengen (wekelijks een release)


Functie eisen

  • SQL Developer
  • Lookups
  • VBA (basis niveau)
  • Oracle Aplication Express
  • Uiteraard ben je result-driven.
  • Je bent gewend onder druk te presteren. Voorwaarde zowel voor jou als voor onze opdrachtgever is daarom dat je een plezierige collega bent, een team-player bij uitstek.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.