085-833 2040

Interim Oracle EBS Specialist – Nederland

Introductie

Steeds vaker wordt DutchDare International benaderd door opdrachtgevers voor het selecteren van Interim Professionals met ruime ervaring op het gebied van Oracle EBS. Opdrachtgevers met locaties in binnen- en buitenland, in de profit én in de non-profit markt. Opdrachtgevers waarvan jij het de moeite waard lijkt een opdracht uit te voeren.

Kortom… wij willen jou leren kennen voor opdrachten nu en in de toekomst. Inschrijven bij DutchDare International gaat heel eenvoudig. Waar wacht je op?

Dit is een oproep voor Oracle EBS Professionals in het algemeen en betreft in dit geval GEEN concrete interim opdracht. Opdrachten van onze opdrachtgevers zijn concreet in functieomschrijving zodat jij precies weet wat er van je verwacht wordt.

Organisatie

Integer. Deskundig. Betrokken.. Dat zijn de begrippen die DutchDare International definiëren. Wij zijn een jonge organisatie van ondernemende mensen met een door de jaren opgebouwde expertise in de wereld van het bemiddelen van hoogopgeleide ervaren professionals op het gebied van Finance, HR en Informatiebeveiliging.

Ook voor Werving & Selectie opdrachten zijn wij jouw juiste Partner of choice.

DutchDare International ondersteunt organisaties in de Profit, non-Profit en in de Overheidssector met interim en permanente oplossingen voor hun bedrijfsvoering. Meer dan eens betreft het kritische bedrijfsprocessen. Wij weten uit eigen ervaring welke uitdagingen onze klanten kunnen tegenkomen. Dit blijkt een belangrijke meerwaarde te zijn voor onze klanten én de professionals die wij inschakelen

Onze opdrachtgevers, de (interim)professionals, en wijzelf, dagen ons team uit om continu actief te luisteren, out-of-the-box te denken, creatieve oplossingen aan te dragen en inhoudelijk ijzersterk te zijn.

Alleen dan kunnen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan het succes van jouw organisatie en jouw carrière.

Functie

Als Oracle EBS Specialist ben je de schakel tussen de business en ICT. Je bent in staat de klant te adviseren over en te begeleiden bij complexe vraagstukken, concepten en oplossingen voor de Oracle EBS systemen.

Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de behoeften van onze klanten en het bepalen van de haalbaarheid en de impact van veranderingen. Je draagt zorg voor een verdere inrichting van Oracle EBS modules, het functioneel beheer van de Oracle EBS omgeving, je voert overleg met de gebruikers en optimaliseert de functionaliteiten. Bij grotere projecten stuur je (een deel van) het implementatieteam aan. Je adviseert de klant in het gebruik van Oracle EBS. Als onderdeel van een project weet je wat het is om met deadlines en deliverables te werken. Verder beschik je over organisatievermogen, acteer je als teamspeler en heb je een flexibele, inventieve en communicatieve persoonlijkheid.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk ICT component;
  • Meerdere jaren ervaring met Oracle EBS technologie, processen, implementaties, installaties, upgrades, migraties en conversies;
  • Kennis en ervaring met één of meerdere Oracle EBS-modules zoals bijv. Oracle E-Business Suite (EBS/ e-BS) Release 12 (R12), Oracle Financials, Oracle HRMS, Oracle SCM, Oracle Projects, Oracle CRM and Oracle Procurement;
  • Oracle EBS certificering is een pré;
  • Ervaring met de relevante Oracle technologieën, zoals bijv. Oracle database (RDBMS, PL/SQL, Java, .NET, HTML and XML), de “technology stack” (Oracle Forms Server, Oracle Reports Server, Apache Web Server, Oracle Discoverer, Jinitiator and Sun’s Java);
  • Ervaring met ontwikkelmethodiek Agile Scrum, DevOps of Continuous Integration is een pré;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Inlichtingen

Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.


Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.