085-833 2040

Interim Procurement Specialist (Overheid) – Provincie Utrecht

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een uitvoeringsorganisatie van een ministerie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Procurement Specialist. De gevraagde inzet bedraagt 24 uur per week voor een periode van drie jaar.

Organisatie

Vanwege vervanging van een groot deel van het materieelbestand is er intern behoefte aan een ervaren specialist op het gebied van inkoop, contractmanagement en aanbestedingen.

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring met materieelprojecten of soortgelijk binnen de overheid.
  • Minimaal twee eerdere materieelprojecten succesvol afgerond.
  • Aantoonbare kennis van vormgeving van contractbeheersing in relatie tot verplichtingen uit hoofde van een prestatie overeenkomst.
  • Prestatie meetsystemen en betaalmechanismen.
  • Aantoonbare ervaring met het opstellen van financiële producten binnen het aanbestedingsproces van een materieel project, zoals het betalingsmechanisme en EMVI-rekenmodellen.
  • Aantoonbare expertkennis van prestatie meetsystemen en planningsmethodieken binnen de Rijksoverheid.
  • Aantoonbare expertkennis op het gebied van (financiële) prestatiesturing van contracten.


Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review