085-833 2040

Interim Professional O2C (Order to Cash) – Nederland

Introductie

Steeds vaker wordt DutchDare International benaderd door opdrachtgevers voor het selecteren van Interim Professionals met ruime ervaring op het gebied van O2C (Order to Cash). Opdrachtgevers met locaties in binnen- en buitenland, in de profit én in de non-profit markt. Opdrachtgevers waarvan jij het de moeite waard lijkt een opdracht uit te voeren.

Kortom… wij willen jou leren kennen voor opdrachten nu en in de toekomst. Inschrijven bij DutchDare International gaat heel eenvoudig. Waar wacht je op?

Dit is een oproep voor Interim O2C Professionals in het algemeen en betreft in dit geval GEEN concrete interim opdracht. Opdrachten van onze opdrachtgevers zijn concreet in functieomschrijving zodat jij precies weet wat er van je verwacht wordt.

Organisatie

Integer. Deskundig. Betrokken.. Dat zijn de begrippen die DutchDare International definiëren. Wij zijn een jonge organisatie van ondernemende mensen met een door de jaren opgebouwde expertise in de wereld van het bemiddelen van hoogopgeleide ervaren professionals op het gebied van Finance, HR en Informatiebeveiliging.

Ook voor Werving & Selectie opdrachten zijn wij jouw juiste Partner of choice.

DutchDare International ondersteunt organisaties in de Profit, non-Profit en in de Overheidssector met interim en permanente oplossingen voor hun bedrijfsvoering. Meer dan eens betreft het kritische bedrijfsprocessen. Wij weten uit eigen ervaring welke uitdagingen onze klanten kunnen tegenkomen. Dit blijkt een belangrijke meerwaarde te zijn voor onze klanten én de professionals die wij inschakelen

Onze opdrachtgevers, de (interim)professionals, en wijzelf, dagen ons team uit om continu actief te luisteren, out-of-the-box te denken, creatieve oplossingen aan te dragen en inhoudelijk ijzersterk te zijn.

Alleen dan kunnen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan het succes van jouw organisatie en jouw carrière.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding op het gebied van Accounting, Financiën of Bedrijfseconomie met daarbij minimaal 4 jaar gedegen praktijk gerichte kennis
  • Een positief kritische houding.
  • Proactief en in staat om je eigen mening te vormen/verdedigen.
  • Goede communicatieve en contactuele eigenschappen.
  • Uitstekend gevoel voor cijfers en een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen.

Inlichtingen

Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.


Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.