085-833 2040

Interim Programmamanager SSC – Randstad

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een overheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Programma Manager Financiële Administraties. De opdracht start op korte termijn, heeft een looptijd van 9 maanden en vraagt een inzet van 32 tot 36 uur per week.

Functie

Je maakt onderdeel uit van het Programma Bundeling Financiële Administraties. Binnen dit programma worden in een periode van 2 jaar verschillende financiële administraties gebundeld tot een nieuwe in te richten shared service-organisatie. Deze dynamische programma-organisatie kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, gecombineerd met aandacht voor mensen en bestuurlijke gevoeligheid. In twee jaar zetten we met z’n allen een nieuwe organisatie neer waarbij in verschillende fasen we organisaties klaarmaken voor transitie, transities doorvoeren en nazorg en evaluatie van deze transities verzorgen.

Als programmamanager / coördinator binnen dit programma werk je mee aan de transitie in de volle breedte, op de terreinen van organisatie, processen, mensen en systemen. Je houdt je bezig met het opzetten, inrichten en het coördineren en leiden van projecten en bent verantwoordelijk voor het opleveren van (delen) van deliverables. Inhoudelijk gaat het ook over het inrichten van interne controle binnen het toekomstige SSC BLS (inrichten risico- en beheersmaatregelen en inrichting van AO/IC binnen financiële processen).

Functie eisen

  • Afgeronde WO opleiding.
  • Programma- en projectmanagement vaardigheden.
  • Inhoudelijke kennis van risico- en beheersmaatregelen en inrichting van AO/IC binnen financiële processen.
  • Bevlogen, betrokken, loyaal en behulpzaam.
  • Professioneel, pragmatisch, oplossingsgericht en resultaatgericht.
  • Verantwoordelijk, integer, eerlijk en vertrouwen.
  • Kennis van financiële transactionele processen, is een must,
  • Kennis van de financiële modules van ORACLE EBS is een must.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.