085-833 2040

Interim Project Administrateur – Provincie Utrecht

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een innovatieve kennisorganisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Project Administrateur. De opdracht heeft een looptijd van 3-6 maanden en vraagt een inzet van 36 uur per week. De organisatie is de werving gestart van een medewerker in vaste dienst, deze interim rol dient als gap-fill.

Organisatie

De kernactiviteit van de organisatie is het werken aan intelligente innovatieve, oplossingen op milieu- en maatschappelijk gebied. De organisatie werkt projectmatig en bestaat uit ongeveer 900 medewerkers. De cultuur kan gekenmerkt worden als internationaal, betrokken. Het bijdragen aan de maatschappij en werk doen dat ertoe doet wordt als belangrijk ervaren.

Het team van Financiën en Control bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Het team heeft de afgelopen jaren onder leiding van de huidige manager een omslag in de organisatie weten te bereiken: waar finance en control in het verleden volledig operationeel administratief verantwoordelijk was, is de rol nu die veel meer die van sparringpartner en adviseur. Dat betekent dat Project Leiders zelf verantwoordelijk zijn dat de uren en verantwoording goed is ingevoerd. Project Administratie geeft maakt rapportages en geeft advies op grond van de geleverde input.

Wanneer de bezetting volledig is zijn er in totaal zes Project Administrateurs. Je rapporteert hiërarchisch aan de manager Financiën en Control en functioneel aan één of meerdere projectleiders.

Vanwege de groei van de organisatie en de ontwikkeling van de financiële functie is besloten om de functie van Project Administrateur vacant te stellen. DutchDare zoekt nu dus de ideale kandidaat voor de tijdelijke invulling.

Functie

Als projectadministrateur ben jij er verantwoordelijk voor dat het beheer en de administratie in deze projecten goed verloopt. Je bent het financiële geweten van de projecten en je ondersteunt projectleiders en het management op financieel en administratief gebied.

Jij levert een bijdrage aan het bedrijf en het financieel succes van de projecten door:

 • Bewaken van de kwaliteit van het projectdossier op juistheid, volledigheid en tijdigheid;
 • Aanleveren van de cijfers voor de interne controle, de maandrapportages en de jaarrekening;
 • Afstemming zoeken met projectleiders, lijnmanagers en de unitcontroller over voortgang en wijzigingen in de administratieve projectdossiers;
 • Analyseren en verwerken van de projectvoortgangsrapportages en voorbereiden van maandelijkse financiële gesprekken ten behoeve van de beheersing van de projecten;
 • Op proactieve wijze projecten beheersen, facturaties verzorgen, financiële risico’s en kansen signaleren en daarover projectleider en management adviseren;
 • Ondersteuning leveren aan accountantscontroles en auditdossiers;
 • Signaleren van verbeteringsmogelijkheden in administratieve processen en het deelnemen in verbeterprojecten.

Functie-eisen

Je opleiding kan HBO OF MBO zijn. Zelf denken wij in twee richtingen: iemand met een afgeronde mbo-opleiding op het gebied van Administratie in combinatie met minimaal vijf jaar ervaring als Project Administrateur. OF aan iemand met een afgeronde HBO-opleiding met twee jaar ervaring in een financieel-administratieve functie;

 • Minimaal 2 jaar financieel/administratieve werkervaring;
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal;
 • Je bent flexibel en servicegericht ingesteld;
 • Je bent organisatiesensitief en neemt verantwoordelijkheid voor het werk dat je doet;
 • Je reflecteert op je eigen handelen en ontwikkelt je graag verder

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review