085-833 2040

Interim Project Controller – Midden van het land

Introductie

Een van onze opdrachtgevers heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Project Controller. Deze interim opdracht heeft een looptijd van 3 tot 6 maanden. Deze opdracht is in principe full time en de start kan de komende weken plaats vinden.

Organisatie

Deze project georiënteerde organisatie met meer dan 250 grote en kleine projecten heeft behoefte aan een zeer ervaren interim project controller. De project controller maakt onderdeel uit van de financiële organisatie en zal samen werken met de huidige project controller.

Functie

De huidige project structuur is zeer complex. Een van de opdrachten van de interim project controller is deze structuur te beoordelen, te verbeteren en te vereenvoudigen zodat deze beter in verbinding komt met de huidige financiële administratie. Het is de sterke wens van de opdrachtgever dat de interim project controller zeer veel ervaring heeft bij veel verschillende bedrijven zodat deze ervaring gebruikt kan worden om de huidige project structuur te versimpelen en te verbeteren.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk en denk niveau
  • Zeer veel ervaring met project control
  • Stevige ervaring met excel. Kennis van draaitabellen en macro’s is vereist.
  • Ervaring met projecten die out of control zijn weer in control te krijgen.
  • Trouble shooter
  • Sociaal en communicatief vaardig

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.