085-833 2040

Interim Project Controller – Nederland

Introductie

Met regelmaat krijgt DutchDare International de vraag de selectie te doen van een Interim Project Controller. De opdrachtgevers variëren van overheden tot aannemers, van ziekenhuizen tot organisaties in de industriële sector. Om die reden zijn wij altijd op zoek naar Interim Project Controllers die opgenomen willen worden in ons netwerk.

Organisatie

Dit betreft een algemene oproep aan Interim Project Controllers met ervaring in diverse branches. Het betreft dus geen concrete vacature, maar een doorlopende vraag. Op deze wijze kunnen wij jou sneller bemiddelen op de vragen van onze opdrachtgevers.

Functie

Als Project Controller ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en opleveren van financiële analyses en rapportages op projectniveau om daarmee de projectleiding van relevante stuurinformatie te voorzien. Je richt je met name op de financiële performance van projecten. Je adviseert gevraagd en ongevraagd als het gaat om projectbewaking en de project administratie.

Tot je takenpakket behoort in ieder geval:

Het controleren in de financiële- en projectadministratie of alle kosten, zoals uren, materiaal, onderaanneming en deelleveranciers zijn geboekt en sluit het project vervolgens af.

Het inzichtelijk maken en monitoren van de financiële voortgang en risico’s van de lopende projecten.

Het ontwikkelen en implementeren van voortgangsmetingen, KPI’s en forecasts zodat de financiële beheersing geoptimaliseerd kan worden.

Het verzorgen van periodieke financiële rapportages waarin kosten, opbrengsten en onderhanden werk inzichtelijk worden gemaakt en eventuele afwijkingen rapporteren.

Je bent veelal de financiële sparringpartner voor de betrokken afdelingen en projectleiding.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring met project control (>5 jaar)
  • Analytisch sterk
  • Assertief en uitstekend communicator op verschillende niveaus met alle betrokkenen

Inlichtingen

Als jij denkt aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur jouw cv zo snel mogelijk via onze veilige website zodat wij je in de toekomst kunnen benaderen voor openstaande interim opdrachten. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per email.

In de bijlage vind je een document waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.

Als je zelf niet beschikbaar bent, maar je kent iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen. Bij voorbaat bedankt!

Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

Dutch Dare International vindt privacy en cybersecurity erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.