085-833 2040

Interim Project Controller – Regio Rotterdam

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een logistieke organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Project Controller. Een van de huidige medewerkers gaat de organisatie verlaten. De interim opdracht heeft een looptijd van 3 maanden met een optie op verlenging (in ieder geval tot een adequate overdracht naar een opvolger heeft plaatsgevonden). De gevraagde inzet is 28 uur per week.

Organisatie

De Project Controller ressorteert hiërarchisch onder de afdelingsmanager Business & Project control. De afdeling Business & Project control valt onder het bedrijfsonderdeel Financiën.

Functie

De Project Controller adviseert en ondersteunt interne opdrachtgevers, programma- en projectmanagers en projectleiders (vanuit financieel en bedrijfseconomisch perspectief) bij het op voorspelbare wijze realiseren van programma- en projectresultaten.

De Project Controller is belast met het ontwikkelen en onderhouden van het instrumentarium op het gebied van project control en het bewaken van de integrale samenhang.

De Project Controller draagt zorg voor het tot stand komen van managementrapportages en –overzichten.

Per project (>75) wordt een team samengesteld dat bestaat uit programma manager, engineering, directievoerder en administratie. De teamgrootte wisselt per project en jij bent de onafhankelijke rol hierin.

Functie-eisen

  • Afgeronde relevante opleiding op HBO+-niveau richting bedrijfseconomie, accountancy of bedrijfskunde.
  • 3-5 ervaring met project control binnen een projectenorganisatie.
  • Ruime ervaring met Excel en grote datasets en modellen.
  • Gedegen kennis van- en ervaring met SAP/PS.
  • Aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving.
  • Prince 2.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review