085-833 2040

Interim Sectorhoofd Crediteuren (SSC) – Midden van het land

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een uitvoeringsorganisatie in het domein van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Sectorhoofd Crediteuren.

De opdracht start medio februari. Dit betreft een tijdelijke invulling totdat de vacature is ingevuld. De gevraagde inzet is 36 uur per week.

Organisatie

Wegens uitval van het huidig Sectorhoofd is het Domein Financiën op zoek naar een Interim Sectorhoofd Crediteuren. Dit betreft een tijdelijke invulling totdat de vacature is ingevuld. De opdrachtgever zoekt een energieke, communicatief vaardige manager die zowel op hoofdlijnen als op inhoud kan schakelen. Iemand die positief is ingesteld, denkt in kansen en mogelijkheden en met zijn of haar enthousiasme mensen kan meenemen in het door ontwikkelen van de organisatie richting een Shared Service Center. De opdracht vraagt om leidinggevende, coachende en ondersteunende kwaliteiten in een veranderende organisatie.

Functie

 • Je bent verantwoordelijk voor de gehele Crediteurenadministratie en je zorgt samen met de Sectie Crediteuren voor het tijdig en correct verwerken van crediteurengegevens en het tijdig betalen van facturen.
 • Je geeft leiding en coacht de teamleiders en medewerkers (ongeveer 30) van de unit Crediteuren, met verschillende culturele achtergronden en bent verantwoordelijk voor het aansturen en professionaliseren van de Sectie in een veranderende organisatie
 • Om deze reden participeer je in het MT en legt direct verantwoording af aan de domeineigenaar Financiën en bent diens sparringpartner.
 • Je stelt het jaarplan van de sectie Crediteuren op, draagt bij aan het jaarplan van domein Financiën, de resultaatafspraken en verantwoording van de resultaten en de samenwerking en afstemming binnen het totale domein.
 • Je stuurt op resultaten, producten en diensten en kwaliteit van de sector en draagt bij aan het ontwikkelingsproces binnen domein Financiën.
 • Je draagt zorg voor een juiste door vertaling van landelijk beleid en landelijke projecten naar de financiële administraties.
 • Uiteraard ben je in staat behoeftes en knelpunten te coördineren en te bewaken en deze om te zetten naar voorstellen en initiatieven op het gebied van het verder professionaliseren van de sectie Crediteuren.
 • Je bent verantwoordelijk voor de transitie van de geharmoniseerde processen (p2p) naar het Shared Service Center (BFA).
 • Vanuit deze rol neem je de afdeling crediteuren mee in het samenvoegen van de verschillende financiële administraties naar het Shared Service Center concept (BFA)
 • Om deze rol boven verwachting in te vullen ben je zelf zeer energiek en breng je energie.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO/HBO+ opleiding op financieel economisch gebied.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare tactische leidinggevende functie op een financiële administratie
 • Minimaal één jaar werkervaring bij de (rijks)overheid
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met organisatieontwikkeling en veranderingstrajecten.
 • Je bent inhoudelijk sterk, hebt ruime ervaring met change management en bent vanzelfsprekend resultaat gericht.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.