085-833 2040

Interim Senior Administrateur/Financial Controller – Zuid-Holland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een industriële onderneming, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een interim Senior Administrateur/Financial Controller. De interim opdracht heeft naar verwachting een duur van 3 tot 4 maanden en is in de basis full-time (eventueel parttime is bespreekbaar).

Organisatie

De opdrachtgever is een productie-organisatie die sterk internationaal georiënteerd is.

Functie

De Interim Senior Administrateur/Financial Controller zal de administratie in Exact Globe voeren. De administratie is deels verkooporder gestuurd en deels onderhanden werk gestuurd. Hierbij is het up-to-date maken en houden van de onderhanden werk administratie essentieel. De werkzaamheden zijn administratief gezien breed. Je voert een volledige financiële administratie waaronder het factureren van onderhanden werk, tussenrekeningen, maandsluitingen. Het maken van financiële rapportages en maken van jaarrekening hebben voor jou geen geheimen. Je bent in staat zelfstandig een administratie op te zetten en ook aan te passen waar nodig.

Functie eisen

De kandidaat die wij zoeken heeft in zijn of haar bagage:

  • HBO werk- en denk-niveau
  • Minimaal een MBA opleiding
  • Ruime ervaring met projectadministraties (m.n. onderhanden werk) in de volle breedte
  • Gedegen ervaring met Exact Globe

Je hebt een echte no-nonsense en can-do mentaliteit. Je werkt hard, het werk moet tenslotte gedaan worden. Om de verwachtingen van onze opdrachtgever te overtreffen ben je uiteraard stress bestendig en ben je vanaf de eerste dag operationeel.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.