Interim Senior HR Medewerker – Westen van het land

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een onderneming in de energie sector, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen voor het uitbreiden van de HR organisatie. De opdracht start begin januari en vergt een inzet van 4 tot 5 dagen per week. De werkzaamheden zullen waarschijnlijk 6 maanden bedragen met een optie op verlenging.

Organisatie

De verwachting is dat deze organisatie de komende jaren een stevige groei zal doormaken in het aantal medewerkers. Dat betekent dat er binnen HR nog veel zal moeten worden bedacht en uitgevoerd. Kortom: de HR medewerker mag zich op vele HR fronten bewegen, wat de organisatie erg leuk maakt en de opdracht uitdagend.

Functie

In deze rol ondersteun je direct de HR Business Partner met een breed palet aan werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan voor 80% uit HR en 20% is financieel van aard. Afhankelijk van de kennis en kunde van de kandidaat zal deze ingezet worden op een aantal of alle hieronder benoemde onderwerpen:

  • Systeem inrichten ten behoeve van een nieuwe cao.
  • Dossiers afhandelen (problem-solving).
  • Salarisadministratie (invoeren nieuwe medewerkers, aanbrengen wijzigingen en verwerken van mutaties).
  • Algemene administratieve werkzaamheden.

Functie eisen

  • MBO+/HBO niveau.
  • 3-5 jaar ervaring als HR medewerker.
  • Voertaal is Engels, dus een goede beheersing in woord en geschrift is van groot belang.
  • Bereidheid tot reizen. Eens per 4-6 weken een korte trip naar het hoofdkantoor in het buitenland.
  • Bereidheid om 1 dag in de week in Nederland naar een van de vestigingen te reizen.
  • Pre is kennis van SAP en ADP.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

print