085-833 2040

Interim Senior Medewerker Financiën en Rapportage – Den Haag

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een Rijksoverheidsinstelling, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Medewerker Financiën en Rapportage. De inzet bedraagt 36 uur per week.

Organisatie

De functie bevindt zich in het organisatieonderdeel ‘Operations’ bij P2P. Het doel van de functie is het uitvoeren van bedrijfsvoeringsprocessen met de nadruk op procesuitval en incidentmanagement.

De Interim Senior Medewerker Financiën en Rapportage legt verantwoording af aan de coördinator/teamleider.

Functie

  • Oplossen van blokkades, afhandelen van procesuitval en incidentmanagement.
  • Bijdragen aan het beperken van procesuitval en het optimaliseren van processen.
  • Bewaken van de naleving van termijnen in financiële administratieve processen en fungeren als aanspreekpunt bij de inhoudelijke behandeling van complexere verzoeken op het gebied van financiële administratie. Inzicht hebben in functionele verhoudingen en relevante administratieve en organisatorische samenhangen en processen.
  • Leveren van input voor het balansdossier (of delen hiervoor).
  • Verzamelen en beoordelen van informatie en gegevens en opstellen van overzichten.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO-opleiding op financieel-administratief gebied of MBA (Moderne Bedrijfsadministratie).
  • Een afgeronde Lean-opleiding (bijvoorbeeld Green Belt) is een pré.
  • Kennis van Oracle en MS-Office (Excel, Acces).

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review