085-833 2040

Interim Senior medewerker P2P (Purchase 2 Pay) – Noorden van het land

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, onderdeel van een Ministerie, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Senior Medewerker P2P (Purchase 2 Pay). De opdracht start op korte termijn, vraagt een full-time inzet (36 uur/week) en loopt in ieder geval tot het einde van het jaar. Er geldt een optie op verlenging.

Organisatie

Bij het Shared Service Center van onze opdrachtgever is men continu op zoek naar verbetering en vernieuwing.

Werken met oog voor kwaliteit, ontwikkeling en talent. Voor de afdeling Financiën & Rapportage zoeken wij een Senior Medewerker P2P.

Word jij enthousiast van ontwikkelingen zoals e-facturatie & robotisering? Wil jij ook dat cijfers en informatie ‘kloppen’? Stop jij niet totdat je de onderste steen boven hebt? Dan zoeken we jou!

Functie

Als senior medewerker ben je een meewerkend voorman met specialistische kennis en speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van de processen. Je draagt ideeën aan ter verbetering en voert deze zo veel mogelijk zelf uit. Je speelt een belangrijke rol in de maand- en jaarafsluitingen en je verbetert samen met jouw collega’s de kwaliteit van de dienstverlening.

Ook neem je deel aan projecten op specifieke vak- en kennisgebieden (Inkoop en Financiën). Je vertoont voorbeeldgedrag en fungeert als vraagbaak voor jouw collega’s en bent verantwoordelijk voor de output van het (deel)proces.

Je lost complexe vraagstukken op, vervult de rol van mentor en zet jouw collega’s in hun kracht. Je stimuleert samenwerken op en tussen afdelingen. Je signaleert en lost knelpunten proactief op.

In deze rol wordt er van je verwacht dat je het nieuwe team P2P op gaat zetten. Dit team bestaat uit inkoop- (purchase) en betaalwerkzaamheden (pay). Jij hebt een visie hoe je dit team vorm wilt geven, rolt die visie uit en neemt de mensen mee in deze ontwikkeling. Daarnaast ben je vraagbaak voor de medewerkers op het gebied van deze werkzaamheden.

Functie eisen

  • Afgeronde economische HBO studie (0- 2 jaar werkervaring) of Afgeronde financieel/administratieve MBO opleiding (niveau 4) gecombineerd met minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Affiniteit met IT en ontwikkelingen m.b.t. financiële administraties.
  • Uitgebreide kennis van en ervaring met Oracle is een pre.
  • Uitgebreide kennis van en ervaring met MS-Office (Excel, Acces) is een vereiste.
  • Eigenschappen: doorzetter, leergierig, enthousiast en ondernemend.
  • Competenties: resultaatgericht, analytisch vermogen, voortgangscontrole, samenwerken, proactief, probleemoplossend vermogen, netwerken, klantgericht, accuratesse & communicatief en sociaal vaardig.
  • Je hebt ervaring met lean procesmanagement (pre).

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.