085-833 2040

Interim Teamleider Applicatiebeheerder – Regio Rotterdam

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een industriële dienstverlener, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim Teamleider Applicatiebeheer. De opdracht start op korte termijn en heeft een looptijd van 3 tot 6 maanden.

Organisatie

Het werkterrein van Informatie Management richt zich op (nieuwe) ontwikkelingen in het vakgebied waar het gaat om het aggregeren, verstrekken, beveiligen, beheren, beheersen, benaderen en analyseren van informatie én op het adviseren over informatievraagstukken. Tevens op het inrichten van en het leiding geven aan informatiemanagement en functioneel beheer. Daarnaast op het ontwerpen van de informatiearchitectuur. En tenslotte op het managen van veranderprogramma’s en informatiemanagementafdelingen.

Functie

De teamleider applicatie beheer houdt zich bezig met het opzetten en inrichten van applicatie beheer en het team applicatie beheer, alsmede met het leiding geven aan de applicatie beheerders en met het inventariseren en analyseren van het beheer van de bestaande architecturen, systemen en applicaties.

 • In kaart brengen van veranderingen en bepalen van de impact daarvan
 • Opzetten en inrichten van applicatie beheer en het team applicatie beheer.
 • Managen het team van applicatie beheerders.
 • Implementeren Lean/Six sigma binnen team Applicatie beheer en Systeem beheer
 • Inventariseren en analyseren van de bestaande architecturen, systemen en applicaties en het voorstellen tot verbetering beheer daarvan
 • Opstellen van kaders voor de inrichting en samenhang van de organisatie en de besturing van processen (compliance, kwaliteit, performance, methoden, technieken, tools, informatiestandaardisatie).

Functie-eisen

 • HBO of academisch niveau.
 • Project management kennis is een pré.
 • Lean/ Six sigma blackbelt.
 • PII, IPMA, ITIL.
 • Ambitieus, flexibel, veerkrachtig en zelfstandig.
 • 6-10 jaar werkervaring in leidinggevende positie.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw -op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

Google Review