085-833 2040

Interim Teamleider P2P – Nederland

Introductie

Steeds vaker wordt DutchDare International benaderd door opdrachtgevers voor het selecteren van Interim Professionals met ruime ervaring op het gebied van P2P (Purchase to Pay). Opdrachtgevers met locaties in binnen- en buitenland, in de profit én in de non-profit markt. Opdrachtgevers waarvan jij het de moeite waard lijkt een opdracht uit te voeren.

Kortom… wij willen jou leren kennen voor opdrachten nu en in de toekomst. Inschrijven bij DutchDare International gaat heel eenvoudig. Waar wacht je op?

Dit is een oproep voor Interim P2P Professionals in het algemeen en betreft in dit geval GEEN concrete interim opdracht. Opdrachten van onze opdrachtgevers zijn concreet in functieomschrijving zodat jij precies weet wat er van je verwacht wordt.

Organisatie

Integer. Deskundig. Betrokken.. Dat zijn de begrippen die DutchDare International definiëren. Wij zijn een jonge organisatie van ondernemende mensen met een door de jaren opgebouwde expertise in de wereld van het bemiddelen van hoogopgeleide ervaren professionals op het gebied van Finance, HR en Informatiebeveiliging.

Ook voor Werving & Selectie opdrachten zijn wij jouw juiste Partner of choice.

DutchDare International ondersteunt organisaties in de Profit, non-Profit en in de Overheidssector met interim en permanente oplossingen voor hun bedrijfsvoering. Meer dan eens betreft het kritische bedrijfsprocessen. Wij weten uit eigen ervaring welke uitdagingen onze klanten kunnen tegenkomen. Dit blijkt een belangrijke meerwaarde te zijn voor onze klanten én de professionals die wij inschakelen

Onze opdrachtgevers, de (interim)professionals, en wijzelf, dagen ons team uit om continu actief te luisteren, out-of-the-box te denken, creatieve oplossingen aan te dragen en inhoudelijk ijzersterk te zijn.

Alleen dan kunnen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan het succes van jouw organisatie en jouw carrière.

Functie

De Teamleider P2P geeft leiding aan een team van medewerkers financiën. Je taak is het beheren, uitvoeren, terugkoppelen en automatiseren van de financiële gegevens.

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het P2P proces, het boeken van inkoopfacturen, het opmaken van managementrapportages.

Je ziet toe op het correct bijhouden en verwerken van stambestanden en bewaakt de voortgangscontrole. Men maakt daarnaast managementrapportages en onderhoud in- en externe contacten.

De Teamleider stemt het werk volledig af met met beleid van de organisatie waarbinnen je werkzaam bent.

Als Teamleider P2P bewaak je de voortgang en kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden. Het klantcontact en het contact met diverse instanties en organisaties is erg belangrijk en vormt dan ook een belangrijk onderdeel van het werk.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Accounting, Financiën of Bedrijfseconomie met daarbij minimaal 7 tot 10 jaar gedegen praktijk gerichte kennis en aantoonbare leidinggevende ervaring.
  • Een positief kritische houding.
  • Proactief en in staat om je eigen mening te vormen/verdedigen.
  • Goede communicatieve en contactuele eigenschappen.
  • Uitstekend gevoel voor cijfers en een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen.

Inlichtingen

Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.


Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.