Interim VBA Specialist – Rijnmond Regio

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een industriële onderneming, heeft DutchDare International gevraagd de selectie te doen van een Interim VBA Specialist. De duur van de opdracht zal worden bepaald op basis van nog te verrichten scoping.

Organisatie

De opdrachtgever, een industriële multinational, heeft locaties op een aantal continenten. Een gedeelte van de IT omgeving wordt vanuit het Rotterdam Rijnmond gebied gemanaged.

Functie

Een van de bestaande applicaties is in MS-Access ontwikkeld. Omdat de applicatie niet meer onderhouden dreigt te gaan worden, wil men deze re-engineeren. Vanuit MS-Acces dient de database naar SQL geconverteerd te worden en moet een nieuwe user interface gemaakt te worden.

Functie eisen

  • Ruime ervaring met SQL, MS-Access en VBA.
  • Zelfstandig en ervaren in het re-build proces van bestaande applicaties.
  • Nauwkeurig en volledig, documenteren is voor jou even vanzelfsprekend als coderen.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.

print