085-833 2040

Junior Controller – Westen van Nederland

Introductie

Een van onze opdrachtgevers, een projecten organisatie, heeft DutchDare International gevraagd de werving & selectie te doen van een Junior Controller. Het betreft een dienstverband met een gevraagde inzet van 40 uur per week.

Organisatie

De afdeling financiën & administratie telt 17 medewerkers en zijn verdeeld over drie vestigingen. Zij werken op de projectadministratie, financiële administratie en de loon- en salarisadministratie.

Functie

De rol van Junior Controller is binnen de organisatie nieuw en moet vorm gegeven worden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de invoer van de financiële verslaglegging.

Je bent ook verantwoordelijk voor de maand- en kwartaalrapportages. Naast de terugkerende rapportages zullen er nieuwe ontwikkeld moeten worden, waarvoor data uit diverse systemen en projecten gehaald moet worden, zoals uren budget en planning.

Functie eisen

  • Een opleiding op HBO-niveau, in een financiële richting.
  • Ongeveer 2 jaar relevante werkervaring.
  • Affiniteit met data-analyse. Ervaring met Navision is een pré.

Inlichtingen

Denk jij aan de functie eisen te voldoen, laat het ons weten. Stuur zo snel mogelijk jouw –op deze vacature toegespitst- CV, uiteraard met motivatie, met twee relevante referenties veilig via onze website. Na ontvangst van jouw gegevens, krijg je een bevestiging per e-mail. In de bijlage vind je een document, waarin beschreven staat hoe wij graag werken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat en wat jij van ons en wij van jou kunnen verwachten.
Ben je zelf niet beschikbaar, maar ken je iemand die dat wel is en die volgens jou past op het functie profiel, wil je de opdracht dan doorsturen of contact met ons opnemen? Bij voorbaat bedankt!
Heb je behoefte aan meer informatie, bel dan met ons Recruitment team, 085 833 2040.

Sollicitatie

DutchDare International vindt privacy en cyber security erg belangrijk. Lees dan ook eerst ons Privacy Statement. Met het inschrijven en/of reageren op een opdracht of vacature ga je expliciet akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door ons.